oouuuwww yoooooo! Android'e artık flash yok!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baranselona

baranselona

Üye
öyle yazılmış ki sanki androidde flash yokmus gibi... beyler sadece yeni güncelleme cıkmayacak yani flash olacak androidli telefonlar herturlu flash calıstırmaya devam edecek oyun oynatacak film izletecek... jelly haric ki onada inanmıyorum ıcs dede yok deniyordu yine cıktı ayrıca markette flash var yani jelly de olmasa bile yuklenebilir... aynı zamanda html5 de calıstıracak ama android olmayan diger cogu cihaz flash isteyen yerlerde tıkanacak.... başlığa aldanmamak gerek ayrıca bu aylar oncesinden acıklandı zaten...

ersinbakar

ersinbakar

Üye
arkadaşlar boşverin bunlar resmi kaynaktan söylenen sözler :D android için flash varmı var şayet olmasaydı ben acede kullanmazdım ne adobe nede samsung bana bu imkanı sunuyordu ama stock romlar bize yetiyor :D

avcitalip

avcitalip

Üye
Custom roming...

__xXx__

__xXx__

Üye
wp nin yaygınlaşmasını sağlamak bunlar bundan çok uzun zaman önce flash player için windowsün adobe ile anlaşma yapmak istediğini yazmistım e androidde de flash kalkarsa çok bi fark olmaz kanımca

larten123

larten123

Üye
bu 3. Kez bu konunun açılışı

not: symbianı kötülüyordunuz:kıskıs:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bu 3. Kez bu konunun açılışı

not: symbianı kötülüyordunuz:kıskıs:

görende android bitek flash yönünden symbiandan iyi sancak.
kullanıcısıyım, ben flashı bi şekilde kullanırım diyorum, symbian kullanan adam lalala flash kalkmış diye seviniyo.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
gereksiz ram ve pil harcadığından flash'ı pek sevmiyordum zaten. steve amcanın da en çok flash hakkındaki düşüncelerini beğeniyordum. cihazım html5 desteklediğinden sıkıntı yok.

15097

15097

Üye
:ehe

phasan

phasan

Üye
iyi oldu

MrExpert

MrExpert

Üye
tüh ya tam androidi sevmeye başlamışken olcak işmi yaaa... :hmmm

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
bi de bu var

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
flash açıkcası kullanmıyorum.Neye yarıyor tam olarak.Flash içerikli sitelerde flaşlar hep video oluyor veya reklam.Youtubedan açıyor zaten.Bana büyük bir sorun gelmiyor açıkcası

15097

15097

Üye
İz[Mir]Kan;4897433' Alıntı:
flash açıkcası kullanmıyorum.Neye yarıyor tam olarak.Flash içerikli sitelerde flaşlar hep video oluyor veya reklam.Youtubedan açıyor zaten.Bana büyük bir sorun gelmiyor açıkcası
flash tam olarak o işe yaramıyor işte :hmmm youtube videolarını flashsız telefonlarda açıyor zaten :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
custom rom la olmayabilir bu flash işi bir ikiye geçelim şu an için cihazda mevcutsa o kullanmaya devam edicek güncellemede alabilicek google playden üç ise bence iyi oldu boşa güç ve batarya israfıdır html5 e geçelim

_RYUK_

_RYUK_

Üye
boş verin flaşı mılasi önemli olan din iman sağlığı :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
hallediliiir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt