Belle FP2 Bilgiler ve Ekran Görüntüleri

Sponsorlu Bağlantılar

farukbekl

farukbekl

Üye
Resimler RDA dan çekilmiş yani resmiler. Rda Türkçe dil de mevcut.

baksana sürüme arkadaş. orada nokia belle feature pack 2 yazması lazım.. tamamıyl cfw kimseyi keklemeyin kandırmayın...

sataer

Üye
arkadaşım senin rda denen şeyden haberin yok bari kendini belli etme!

sataer

Üye
yok kardeş.. bizim bir şeyden haberimiz.. yok.. biz salağız ya.. allahım yaa..

yapsana rda nın açılımını o zaman! Resimleri koyan sitenin moderatörü. RDA nokia nın resmi bir servisi gir bak gör. Ordakilerin hepsi test cihazları o yüzden sürüm adları farklı. Bi de artis artis cfw den başka bişey değil diyor ya hangi cfw de 808 kamera arayüzü swipe unlock ve öyle bi klavye var. Aşşada videosunu koydum aç izle yok yere artistik yapma!

farukbekl

farukbekl

Üye
059h029 ürün kodlu telefon.. türkiyeye ait değil. yabancı ülkeye ait.. . buradan kaybettin...

SilentOne

SilentOne

Üye
bildiğin ofw den bahsediyor sms klavyesi swipe kamera ui suan ki hiç bir cfwde yok zaten urun kodu tr olmaması doğal çünkü daha sürüm dağıtılmadı rda daki chizlarda yüklü sadece onlarda tr ye ait olacak hali yok

farukbekl

farukbekl

Üye
Anlamadığınız Nereden Belli.. Şimdi Kardeş Şahsıma Olan Yorumları Durduruyorum. bu konuşmaları yok sayıyorum. özür diliyorum. ama fp2 geldiği zaman ben sizin o yüzünüzü görecem. fp2 güncellemesinin geldiği zaman burada buluşalım kardeş. iyi günler..

hidayet02

hidayet02

Üye
059h029 ürün kodlu telefon.. türkiyeye ait değil. yabancı ülkeye ait.. buradan kaybettin...

Adam Sana Açıklama Üzerine Açıklama Yapıyor,

Sana Soruyorum Türkiyedeki Telefonlarda Nasıl İngilizce Almanca İtalyanca Fransızca Desteği Varsa O Delefondada Türkçe Olması Anormalmi? Üstelik Test Cihazında Hemen Hemen Bütün Dillerin Olması Şart Çünkü Adamlar Cihazı Test Ediyorlar, En Ufak Hata Olmaması İçin...

Neyse Arkadaş Uzatmayayım Boş Yere Polemiğe Ortak Olmayalım Şimdl:s

farukbekl

farukbekl

Üye
Rda da her producte ayrı cihaz mı koyuyorlar sanıyorsun bir cihazın içinde bütün diller oluyor

- - - Eklendi - - -

hadi görüşelim iddia ya da girelim mi?
telefonlarda ürün kodu denen bir şey var.. adamlar ürettiği tellerden bir tanesini oraya koyuyor. orada örn 059g0v8 sürüm numaralı tel orada varsa dışarıdaki vatandaştada var..
rda ya 1,5 senedir giriyom ben. azıcık araştır öyle yaz.. zaten tüm telefonlara güncelleme gelmeden oraya yazılımı koymazlar.. benim kadar takip etmediğin belli.. açtığım konulara baksana türkçe nokia 808 pureviev diye .. bak bakalım o resimler nereden alınmışş... asıl sen takip et.. arkadaşım.. hadi hadi hadi.. öğrendi gel..

sataer

Üye
telefonlarda ürün kodu denen bir şey var.. adamlar ürettiği tellerden bir tanesini oraya koyuyor. orada örn 059g0v8 sürüm numaralı tel orada varsa dışarıdaki vatandaştada var..
rda ya 1,5 senedir giriyom ben. azıcık araştır öyle yaz.. zaten tüm telefonlara güncelleme gelmeden oraya yazılımı koymazlar.. benim kadar takip etmediğin belli.. açtığım konulara baksana türkçe nokia 808 pureviev diye .. bak bakalım o resimler nereden alınmışş... asıl sen takip et.. arkadaşım..l..

sağdan git cüzdan bulursun. Cihaz Rda ya kondu kaldırıldı sonra tekrar kondu ah pc olsa da göstersem sana gününü! 808 Türkçe diye konu açmışın iyi bak bakalım navifirmde de var mı o Türkçe varyant kendini düşürmekten başka bişey yapmıyorsun aç da videoyu izle! Adamlar video çekmiş sen gibi not defterinden güncelleme haberi atmıyolar! RDA dan bi ss koy da görelim girişini!

aha da link sana ingilizcen varsa gir oku!

farukbekl

farukbekl

Üye
sağdan git cüzdan bulursun. Cihaz Rda ya kondu kaldırıldı sonra tekrar kondu ah pc olsa da göstersem sana gününü! 808 Türkçe diye konu açmışın iyi bak bakalım navifirmde de var mı o Türkçe varyant kendini düşürmekten başka bişey yapmıyorsun aç da videoyu izle! Adamlar video çekmiş sen gibi not defterinden güncelleme haberi atmıyolar! RDA dan bi ss koy da görelim girişini!

aha da link sana ingilizcen varsa gir oku!

zaten o verdiğin linkteki görüntüler.. videodan alıntı arkadaşım.. az daha araştır..
birazdan sana 808 tr firmwaresini yolluyacam bekle..:)

- - - Eklendi - - -

http://mynokiablog.com/2012/06/29/video-symbian-belle-fp2-leaked-on-rda-looking-sweet/ aha da link sana ingilizcen varsa gir oku!

Al Lazım Olur..:):):):)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Tartışmaya gerek yok. Cihaz 701 Belle FP2 ya da başka bir sürüm ve orijinal. CFW falan değil. RDA'ya girdim Türkçe'ye çevirdim ve kullandım. Nokia kaynaklı yani :oke:

SalihByk

SalihByk

Üye
Arkadaslar kesın guncelleme tarıhı ne zamandır bılen warmı ?

alp047

alp047

Üye
zaten o verdiğin linkteki görüntüler.. videodan alıntı arkadaşım.. az daha araştır..
birazdan sana 808 tr firmwaresini yolluyacam bekle..:)

- - - Eklendi - - -

Al Lazım Olur..:):):):)

kardeş bu linkleri hangi nokia sitesinden verdin ben biliyordumda unutmuşum cepten 701 yazılımını indirecemde

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Beyler lütfen dozunu kaçırmadan, sinirlenmeden, kalp kırmadan tartışın. Tekrarı olursa ceza alırsınız.

Ferzan

Ferzan

Üye
son durum nedir bilgisi olan varmı güncelleme hakkında ???

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bence eylül den önce gelmez.

Üst Alt