Survivor şampiyonu:NİHAT ALTINKAYA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Survivor şampiyonu:NİHAT ALTINKAYA
Hasan ile birlikte halkın SMS oylamasına
çıkan Nihat halktan aldığı SMS'lerin
çoğunluğu ile bu sezon ki Survivor'ın
şampiyonu oldu.

cardanadam

cardanadam

Üye
hasan daha çok haketmişti

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Ben Nihat ı tutuyordum fakat Hasan a haksızlık yapıldı bence Final de SMS oylaması yapılması çok saçmaydı son bir yarış yapılmalıydı

1berkan1

Üye
şampiyonluğu hasan haketmişti

codblackops2

codblackops2

Üye
Nihatta haketti :hmmm

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Ben Nihat ı tutuyordum fakat Hasan a haksızlık yapıldı bence Final de SMS oylaması yapılması çok saçmaydı son bir yarış yapılmalıydı

kesinlikle haklısın diğer sezonlarda oyunlar oynanmıştı finalde şöyle bişey de var hasan finale bileğinin hakkıyla gitti ve bence kesinlikle birinci olmalıydı...

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
nihat en başından haketmişti

tarxhn

tarxhn

Üye
bence gecen seneki gibi 2 oyun oynanacak ve en son oylama ile kazanan belli olacaktı. hata yaptı acur hasanın hakkını yedi.ama ginede nihat kazandığı için sevindim :)

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
bence gecen seneki gibi 2 oyun oynanacak ve en son oylama ile kazanan belli olacaktı. hata yaptı acur hasanın hakkını yedi.ama ginede nihat kazandığı için sevindim :)

evet öyle yapmalıydı yapsa hasan kazanacaktı bence

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Eskiden yapıldığı 2 yarışma 1 SMS olmalıydı eğer SMS çok gerekliyse.Kazanmak için ya 2 yarış kazanacaksın ki bunu yapabilirsen zaten haketmiş olursun ya da 1 yarış kazanıp gerisini seyirciye bırakacaksın fakat bana göre en doğrusu hiç SMS yapılmamasıdır.Gidip 5-6 oyun yapacaksın mesela her program 2 oyun göstereceksin 3 programlık bir final olacak.Hem reytingler tavan yapacak hem de hakeden kazanacak.

Nihatın 1. olmasını üzülmedim ama Hasan kazansaydı da üzülmezdim.İkisi de sonuna kadar hakettiler bence.

15097

15097

Üye
Onu bunu bilmem ama Acun yaptı mı tam yapar :ehe

KayraBey

KayraBey

Üye
Salla pati yarışma işte.

fLuke!

fLuke!

Üye
Survivor'ın SMS'le ne alakası var.Hasan başından beri hak ediyordu.Nihat da iyi belki ama çok kötü bi finaldi.Acun saçmaladı iyice.

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Survivor'ın SMS'le ne alakası var.Hasan başından beri hak ediyordu.Nihat da iyi belki ama çok kötü bi finaldi.Acun saçmaladı iyice.

+1 daha yatışmacılar ne noteri hangi noter oldugunu bilmiyor hepsi palavra

- - - Eklendi - - -

...Adada o kadar aç da değildik. Evet, yerde yatıyorduk, fareler vardı
ama yapım ekibi yemek veriyordu. Çok ciddi açlık çekmedik hiç. Sözleşmede
'Kıbrıs'a gelmezseniz 100 bin TL ödersiniz' yazıyordu, buna rağmen
gitmedim. Gerekirse o cezayı ödemeye hazırım. Yarışmaya katıldığım için
de pişmanım."

• Beğen
Tepkiler: fLuke!
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt