FatoŞ
Üye
Neye Gülün Geçin Mertt ?Gülün geçin beyler
Neye Gülün Geçin Mertt ?Gülün geçin beyler
Savaşta erkeklerden daha güçlü olamayız ama bizdede beyin var. Ve savaş sırasında nereye nişan alacağımızı çok iyi biliyoruzpelininde dediği gibi bizde bu topuklar ve tırnaklar varken işiniz 2 kat daha zorlaşıyor
![]()
Erkekler beyinsiz mi ?Savaşta erkeklerden daha güçlü olamayız ama bizdede beyin var. Ve savaş sırasında nereye nişan alacağımızı çok iyi biliyoruzpelininde dediği gibi bizde bu topuklar ve tırnaklar varken işiniz 2 kat daha zorlaşıyor
![]()
Genelleme yapmayalım kadınlar ve erkekler için. güçlü olanlar elbette var.hele televizyonda görüyoruz kaslı bayanları. Ama genel olarak baktığımızda erkekler kızlardan daha güçlü oluyorlar
Güçlü Olanlarımız Var İdi Canım Hazreti Safiye.. Bir Dev Gibi Adamı Devirmedi mi Savaşta..

Zaten Öylede Olması Gerekir .. Güçlü Erkekler Olucak Tabi Biz mi olacağızgüçlü olanlar elbette var.hele televizyonda görüyoruz kaslı bayanları. Ama genel olarak baktığımızda erkekler kızlardan daha güçlü oluyorlar![]()

hayır tatlım ama kavga sırasında erkeklerin gözü dönüyor ve vurmaktan başka hiç bişey düşünmüyorlar
Erkekler beyinsiz mi ?Genelleme yapmayalım kadınlar ve erkekler için.
Ama kadınlar erkeklerden daha iyi nişancı. Neden bilmiyorum..
ama kızlar kafasını kullanabiliyor. O manada yani yanlış anlama 
hayır tatlım ama kavga sırasında erkeklerin gözü dönüyor ve vurmaktan başka hiç bişey düşünmüyorlarama kızlar kafasını kullanabiliyor. O manada yani yanlış anlama
![]()

2,5 milyonda 1000 kız vardır yahu.. Üye olup gidenler vardırHer erkeğe bir bayan düşmeyeceği kesinyani sayım yapmaya gerek yok
taki çatlasa 15 kız filan vardır.

Tamam bundan sonra adamları stratejik yöntemlerle döveceğim
- - - Eklendi - - -
Şaka yapıyorum o dediğinden bunu anlamadım tabi ki![]()

Var. Ciddiyimonu bırakın kaç erkek vardır, site sayısından düşünce çıkar diyecem ama daha değişik cinsiyetler varmıdır acaba![]()
Popüler bir üyeydi bir tanesi 
çok mu önemli
Kaç kişi lazım?![]()

ya ben aktif olarak söledimYok Ya Abartma Alev 10 Felan Vardır Yahu Bir Sürü Kız Üye Vardır..