Çalışıyorum. Param birikti. + biraz konuşalım dertleşelim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
ankaraya çok gittim ama bu yaz gidemiyorum gitsem gelirdim

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
ankaraya çok gittim ama bu yaz gidemiyorum gitsem gelirdim

Canın sağolsun kardeşim :oke:

- - - Eklendi - - -

ozamn bak avatarımdaki ayakkabıyı alabılırsın:)

Cidden alırım :D ciddiyim bak :D

- - - Eklendi - - -

Yanlış zamanda doğru yerdeyim maalesef. Gelmek isterdim ama olmadı. Belki bir kaç kişi ile tanışmak kısmet olurdu. Gidecek arkadaşlara keyifli eğlenceler.

Canın sağolsun :oke: Önemli değil sen gel yaparız yine..

• Beğen
Tepkiler: pelın_
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
üni okumadan 3000tl alabilmen gerçekten çok iyi ve ilginç :hmmm
:D

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben başkasının parasını yemem :D Harcamamı kendi cebimden öderim gene. Sana iyi eğlenceler :ehe

ersinbakar

ersinbakar

Üye
hiçbir zaman okumanın sıkıntısı olmaz bence oku ilerde 5.000 direk cebine düşsün :D

Metin MF

Metin MF

Üye
3000 tl mi ufff o para bende olucak var ya :(

Revengeful

Emekli Yönetici
3000 dediğin birşey değil ki :D Ben mezun olursam ve istediğim yere gidersem en az 10.000 alacağım her ay :ehe Üstelik devlet. Özel bile değil :D

• Beğen
Tepkiler: FlaxLy

Revengeful

Emekli Yönetici
İngilizce iktisat. Fazladan 1 ya da 2 yabancı dil daha öğreneceğim. Frasızca almanca olabilir. Puanlarımı çok yüksek tutarsam ki elimden geleni yapıyorum zaten, az bir torpillede istediğim yere gidersem hayallerime kavuşurum

- - - Eklendi - - -

Aslında Çerkezce'de biliyorum ama iş hayatında fazla işe yaradığı söylenemez :D

Metin MF

Metin MF

Üye
İngilizce iktisat. Fazladan 1 ya da 2 yabancı dil daha öğreneceğim. Frasızca almanca olabilir. Puanlarımı çok yüksek tutarsam ki elimden geleni yapıyorum zaten, az bir torpillede istediğim yere gidersem hayallerime kavuşurum

- - - Eklendi - - -

Aslında Çerkezce'de biliyorum ama iş hayatında fazla işe yaradığı söylenemez :D

Ben de 10 yaşıma kadar Artvin'de yaşadım, Lazca biliyorum ama hiçbir işe yaramıyor :(

pelın_

bende ciddiyim:)

• Beğen
Tepkiler: FlaxLy

kankka

Üye
ben daha lise 2 deyim şimdiden ıngilizce almanca su gibi biliyorum :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben ingilizceyi 4 yaşından beri biliyorum :D Yani kendimi bildim bileli 3 dil biliyorum diyebilirim :d:

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Ben ingilizceyi 4 yaşından beri biliyorum :D Yani kendimi bildim bileli 3 dil biliyorum diyebilirim :d:

Lise düzeyindeki kpss girecek misin?Para için değil tanıdık falan yapmak için.Ben baş vurdum lise düzeyi hem kolay oluyormuş hemde atanma puanı falan düşükmüş.Üniversite bitirince müdür yardımcısı ,müdür falan olunabiliyormuş.

Revengeful

Emekli Yönetici
Yeni yapıldı zatende ben girmedim ona. TOEFL'a gireceğim. Üniversite 3.sınıfta falan ama. Her yönden en zor ingilizce sınavlarından biri.

- - - Eklendi - - -

Ben KPDS yazdın sandım :D

pelın_

havalara gell:)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

Autocad

3ds max

Photoshop

İngilizce

3ds max animasyon

Sertifikalarım oldukdan sonra 3000 değil daha fazla alırım da patronun azizliği :D

iyi, merak ettim hangi liseden mezunsun ?
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt