Hologram Live Wallpaper Deneme Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yutkun

yutkun

Üye
eline saglık devam et sen bu başarırsın senin programların gercekten kaliteli:alkis

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
kardes rica etsem hotfile yada başka bir yere upload edermisin :)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
webtv nin güncellemeleri üzerinde çalışıyorum çok kaliteli ve harika bir şey çıkacak ortaya eminim.

Ayrıca bu programın ücretli olup olmayacağı hakkında bir fikrim yok ama büyük ihtimal maxicep edition isimli özel sürümü koyarım buraya.

Halen final sürüme ulaşamadım çalışmalar devam ediyor.
Arkaplan için kaliteli iyi görünür duvar resmü önerisi olanları özelden beklerim...

- - - Eklendi - - -

kardes rica etsem hotfile yada başka bir yere upload edermisin :)

şuan mobildeyim başka biri upload ederse iyi olur en erken yarın koyarım linkleri

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Şimdiden kolay gelsin başarılar dilerim,çok iyi bir proje bu inş istediğin gibi olur herşey

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
>Lips of Angel< arkadaşımızın daha önce paylaşmış olduğu http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/hologram-live-wallpaper-662921.html konusundan esinlenerek hazırlamış olduğum örnek projesi sizlere sunuyorum.

Şuan sadece çok çok basit olarak nasıl bir şeyin sizleri beklediğini göstermek amacıyla geldiğim son noktayı sizinle paylaşıyorum. Şimdilik sadece tek yönlü sensörle çalıştım.

Sizlerden gelen yorumlar ve benim harcayacağım saatler bu programı eşsiz bir program haline getirecek. İlgilenen herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

N8-00 Symbian Belle cihazında test edildi. E6 şuan uyumsuz* model.

Programın arayüzünde 2 buton var yat ve kalk adında birinde yatırıp diğerinde kaldırıyorum.
Sensörle de otomatik olarak yatıp kalkıyor...

Yorumlarınızı bekliyorum...

MediaFire Download Linki:
http://www.mediafire.com/?hod6o23in933g4n

sen varya müthiş bi adamsın tşk.ederim.... :) inş.yaparsın

79mm79

79mm79

Üye
kardeş eline emeğine sağlık. İnsan istemeğe dursun elinden hiçbişe kurtulamaz. Bu arada bişey söylemek istiyorum. Hani bi tane çömlek yapma oyunu vardı ismini tam hatırlamıyorum. Orada çömleği yapıp fırında pişirirken arka kısım aynı bu yaptığın programdaki gibi hareket ediyor. Oradaki kodlar belki işine yarar bi bak istersen

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kardeş eline emeğine sağlık. İnsan istemeğe dursun elinden hiçbişe kurtulamaz. Bu arada bişey söylemek istiyorum. Hani bi tane çömlek yapma oyunu vardı ismini tam hatırlamıyorum. Orada çömleği yapıp fırında pişirirken arka kısım aynı bu yaptığın programdaki gibi hareket ediyor. Oradaki kodlar belki işine yarar bi bak istersen
Evet pottery oyunu...

serinaga

serinaga

Üye
Walla dört gözle bekliyoruz çalışmalarını, kolay gelsin ...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
ilginize teşekkürler tek eksenin sensör hareketlerini tamamladım. Çok hoş olacak eminim buna inş benden önce biri yapmaz...

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
max 1 haftada çoğunluğu biter biraz daha geliştirmeliyim aksaklıklar oluyor bazen.

benighted

benighted

Üye
biz bu calisma sonunda bunu sadece bi programmis gibi acip bakacakmiyiz yoksa duvarkagidi veya ekran koruyucu olarak kullanabilecekmiyiz

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
biz bu calisma sonunda bunu sadece bi programmis gibi acip bakacakmiyiz yoksa duvarkagidi veya ekran koruyucu olarak kullanabilecekmiyiz

olursa ana ekranla yer değiştiricem. Yani varsayılan ev ekranı olacak. Ya da ekran koruyucu gibi olmasını sağlayacağım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Peki biri bana tam olarak ne olduğunu anlatabilirmi ? Herkes beğenmiş falanda ben anlamadım yahu kötü hissettim bak:)

benighted

benighted

Üye
olursa ana ekranla yer değiştiricem. Yani varsayılan ev ekranı olacak. Ya da ekran koruyucu gibi olmasını sağlayacağım

olursa super olur ista cunku boyle program gibi acinca pek bi esprisi olmayacak

- - - Eklendi - - -

Peki biri bana tam olarak ne olduğunu anlatabilirmi ? Herkes beğenmiş falanda ben anlamadım yahu kötü hissettim bak:)

bunu hareketli duvar kagidi gibi dusunebilirsin ama daha gelismisi uc boyutlu ayrica hareket sensoruylede hareket edebiliyor androidde uzun zamandir var ama bizde simdiye kadar yoktu bu daha baslangic ilk mesajda verilen proyu kur daha iyi fikir edineceksin hem nasil bisey oldugu hakkinda.

umt07

umt07

Üye
Arkadaşım çalışmalarını tebrik ediyorum, denedim gerçekten heycan verici, yanlız kullandığın resimler pek hologram hissi uyandırmıyor, biraz androidteki resimler gibi olanlardan kullanırsan mükemmel olur sanırım sende bunun farkındasın, tekrardan teşekkür ve tebrik ediyorum.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım çalışmalarını tebrik ediyorum, denedim gerçekten heycan verici, yanlız kullandığın resimler pek hologram hissi uyandırmıyor, biraz androidteki resimler gibi olanlardan kullanırsan mükemmel olur sanırım sende bunun farkındasın, tekrardan teşekkür ve tebrik ediyorum.

evet farkındayım şimdilik bununla çalışıyorum

TheMadness

TheMadness

Üye
Yaparsan cfwye gömüp, eski ana ekranı silebilirim

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler çok hoş.Ekran sola dönünce tabanın genişlemesi 3d hissini biraz bozuyor ama gerçekten güzel iş.

- - - Eklendi - - -

Evet arkadaşlar dropbox'a upload ettim:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt