kardes rica etsem hotfile yada başka bir yere upload edermisin![]()
>Lips of Angel< arkadaşımızın daha önce paylaşmış olduğu http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/hologram-live-wallpaper-662921.html konusundan esinlenerek hazırlamış olduğum örnek projesi sizlere sunuyorum.
Şuan sadece çok çok basit olarak nasıl bir şeyin sizleri beklediğini göstermek amacıyla geldiğim son noktayı sizinle paylaşıyorum. Şimdilik sadece tek yönlü sensörle çalıştım.
Sizlerden gelen yorumlar ve benim harcayacağım saatler bu programı eşsiz bir program haline getirecek. İlgilenen herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
N8-00 Symbian Belle cihazında test edildi. E6 şuan uyumsuz* model.
Programın arayüzünde 2 buton var yat ve kalk adında birinde yatırıp diğerinde kaldırıyorum.
Sensörle de otomatik olarak yatıp kalkıyor...
Yorumlarınızı bekliyorum...
MediaFire Download Linki:
http://www.mediafire.com/?hod6o23in933g4n
inş.yaparsınEvet pottery oyunu...kardeş eline emeğine sağlık. İnsan istemeğe dursun elinden hiçbişe kurtulamaz. Bu arada bişey söylemek istiyorum. Hani bi tane çömlek yapma oyunu vardı ismini tam hatırlamıyorum. Orada çömleği yapıp fırında pişirirken arka kısım aynı bu yaptığın programdaki gibi hareket ediyor. Oradaki kodlar belki işine yarar bi bak istersen
ilginize teşekkürler tek eksenin sensör hareketlerini tamamladım. Çok hoş olacak eminim buna inş benden önce biri yapmaz...

biz bu calisma sonunda bunu sadece bi programmis gibi acip bakacakmiyiz yoksa duvarkagidi veya ekran koruyucu olarak kullanabilecekmiyiz

biz bu calisma sonunda bunu sadece bi programmis gibi acip bakacakmiyiz yoksa duvarkagidi veya ekran koruyucu olarak kullanabilecekmiyiz
olursa ana ekranla yer değiştiricem. Yani varsayılan ev ekranı olacak. Ya da ekran koruyucu gibi olmasını sağlayacağım
Peki biri bana tam olarak ne olduğunu anlatabilirmi ? Herkes beğenmiş falanda ben anlamadım yahu kötü hissettim bak![]()
Arkadaşım çalışmalarını tebrik ediyorum, denedim gerçekten heycan verici, yanlız kullandığın resimler pek hologram hissi uyandırmıyor, biraz androidteki resimler gibi olanlardan kullanırsan mükemmel olur sanırım sende bunun farkındasın, tekrardan teşekkür ve tebrik ediyorum.