Bilgi Verir Misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi Verir Misiniz
Arkadaşlar Galaxy s3 Alıcaktım Fakat Vazgeçtim 2013 ün baslarında Telefon almaya Karar verdim ve Alacagım Telefon o zamanın amiral Gemisi Olacak. Samsung Veya HTC yeni telefon çalısmalarına basladımı mesela S4 veya One x in üst modeli Çalısmaları Basladı mı Acaba

mancukya

Üye
Lg 4x haricinde piyasada gelismis cikacak telofon su an icin yok olmiyacakta adamlar daha yeni basladi belki Moto bir seyler cikartir ama zaten Moto her ülkede satis yapmiyor yapsada bazi modelleri gelir sadece.
Sordugun soru gercekten tuhaf htx one x yada S3 zaten ikiside canavar her ne ikadar benim tercih S3 olsada.

PriZm

PriZm

Üye
yeni amiral gemileri için daha çok zaman var.samsungun projeleri arasında note 2 var.htc yi bilmiyorum.

enaa_881

enaa_881

Üye
2013 baslarina htc nin onex in ust modelini yada ismi fakli olsada iyi bi telefonu cikaracagina ben kesin gozuyle bakiyorum ama samsung yine bu zmanlarda duyurur heralde s4 u
bi de note 2 cikacak heralde eylul ekim gibi

Rammstein

Rammstein

Üye
Galaxy S2 Şubat 2011 de çıktı yanlış hatırlamıyorsam. Yani şubat 2011den günümüze yaklaşık 16 ay geçmiş... Samsung'un S4 çıkaracağını sanmıyorum çıksa çıksa 2gb ram olan modeli çıkabilir o da ufak bir ihtimal. GT-I9310 v.b.

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Samsung tan pek umutlu değilim ama int de okumustum HTC one XXL diyolardı biraz daha üstüne olacakmıs bekliycez bakalım da Lg optimus 4 x sizce nasıl

klongs

klongs

Üye
one x ile donanımı aynı

enes-1907

enes-1907

Üye
htc one XXL var bildiğim

hotlock

hotlock

Üye
one x ile donanımı aynıymışmışmış :ehe :ehe

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Valla 2013 e htc ve samsung bu iki amiral gemisi ile girecek.

Samsung Note 2
Htc One XXL

Beklemeğe değer diye düşünüyorum. Özellikle Note 2 çok büyük yenilikler ile gelecek deniyor.

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
O zaman tercihim One XXL olur. Galaxy Note Büyük Bi Telefon.

- - - Eklendi - - -

Şuna Bi Bakın :)

[video=youtube;jWPDo4LQpb0]http://www.youtube.com/watch?v=jWPDo4LQpb0[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt