Xperia Ray mi? Galaxy W mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Ray mi? Galaxy W mi?
sizce hangisi daha güzel ? alacak olsanız hangisini alırdınız ve niye ? :)

Dampierre

Dampierre

Üye
galaxy w alırdım. Xperia ray'deki 3.3 inçlik ekranı gördükten sonra kafamı duvarlara vurmamak için.

• Beğen
Tepkiler: kaanslmz
Whispeя

Whispeя

Üye
Performans olarak Galaxy W sanki biraz daha önde işlemcisi ve bellek miktarı ile fakat Xperia Ray'ın kamerası 8Mp ve 720p HD video kaydı yapabiliyor bence tasarım olarakta daha ilerde fakat Galaxy W performans olarak geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: kaanslmz
kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w alırdım. Xperia ray'deki 3.3 inçlik ekranı gördükten sonra kafamı duvarlara vurmamak için.
nye öyle dedin ki kardeş o kadar kötü mü?
Performans olarak Galaxy W sanki biraz daha önde işlemcisi ve bellek miktarı ile fakat Xperia Ray'ın kamerası 8Mp ve 720p HD video kaydı yapabiliyor bence tasarım olarakta daha ilerde fakat Galaxy W performans olarak geçiyor.
evet ya bi tarafta kamera bi tarafta işlemci :)

Dampierre

Dampierre

Üye
ekran kötü değilde, küçük. Ben asla almazdım mesela. Galaxy s2 aldım, note mu alsaydım diyorum.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
iyide samsung w de hd video çekiyor bence kamera sorun olmaz ekran büyüklüğü ve hızda ortada en iyisi galaxy w al :)

Kerim.

Kerim.

Üye
neo-neo v farkı neoda 8mp neo vde 5mp kamera var.başka bi fark yok bildiğim kadarıyla.yani neo v al:good:

15097

15097

Üye
galaxy w :oke:

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Kamera bakımından Neo daha üstün ama Neo V de Hd video çekiyor
Edit: Galaxy W nin yazılım ile 1,4 ghz olduğu söyleniyor

amcalu1

amcalu1

Üye
Neo,neo v ya da ray al galaxy w alma galaxy w nin normal işlemcisi 1ghz oc ile 1.4 yapılıp göz boyamak için yapılan bir cihaz pişman olursun

enes-1907

enes-1907

Üye
Kamera bakımından Neo daha üstün ama Neo V de Hd video çekiyor
Edit: Galaxy W nin yazılım ile 1,4 ghz olduğu söyleniyor
söylenmiyor kardeş kanıtlanmış bişe doğru biliyorsun yani

- - - Eklendi - - -

sizce hangisi daha güzel ? alacak olsanız hangisini alırdınız ve niye ? :)
arkadaşım galaxy w işlemci konusunda raydan daha iyi değil bunu her wonder kıyaslamasında söylüyorum.galaxy w nin işlemici entegresi 1 ghz normalde ama samsung yazılımlarla 1,4 ghz yapmış yani ray dan bi farkı yok işlemcinin hatta ray in bütün donanımı telefona daha uyumlu çoğu insan wonderin gta 3 te kastığını söylüyor nie bosuna değil herhalde anlayacağın wonder yerine ray al derim.ama eğer ekranda büyük olsun kamerada 8 mp olsun diyorsan neo al derim.wonderin 1,4 işlemicisinin overlock sonucu olduğunu araştırabilirsin kanıtlanmış bi gerçek..

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
ya ben hiç neo v'yi düşünmemiştim biraz araştırdım da neo v fiyat bakımından daha iyi, neo'yla arasındaki fiyat farkına bi fotoğraf makinası alınır daha iyi olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt