Türkiyeyi Hindiden Kurtaralım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyeyi Hindiden Kurtaralım
Arkadaşlar Son Zamanlarda Google Translatenin Kelime Düzelterek İstediğin Kelimeyi Yazmasına Taktım Bu Yüzden Artık Şu Turkey Kelimesini Kaldıralım Bütün Destek Veren Arkadaşlar translate.google.com.tr Adresine Girip Türkçe Olarak Türkiye Yazıp Diğer Bütün Dillerdekinide Türkiye Olarak Değiştirebilir Mi?
Bu İşi Tek Başıma Denedim Ama Asla Kesin Sonuca Ulaşamadım Çünkü Tek Düzeltmeyle Sonuç Alamıyoruz Bu Yüzden Hep Barber Bu İşi Yapalım Lütfen Destek Verebilen Arkadaşlar Yapsın...
Bilmeyenler İçinde Videolu Anlatım Linki Lütfen Arkadaşlar Destek Verelim ...

Video İçin
OttomaN TigeR Arkadaşımıza Teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve AHMED...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:hmmm olabileceğini sanmıyorum...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben de ama yinede deneyelim...:oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yaptım ben... :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:oke:

AHMED...

AHMED...

Üye
ben yaparım bunu tanıdığım bilgisayar kullanan herkese yapmasını rica ederim teşekkürler dostum

- - - Eklendi - - -

Aynen bu videoyu facebooktan paylaşmak gerek...;)

Gökçen hocam bu görevi hallet :)

Adilx05

Adilx05

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız Video Avi Olduğu İçin Sıkışmamış Hali Bayağı Bi Büyük Video Paylaşım Sitelerine Yüklemeden Önce Bi Video Converterla Düşük Çözünürlüklü Bi Videoya Çevirin Tavsiyem :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yalnız Video Avi Olduğu İçin Sıkışmamış Hali Bayağı Bi Büyük Video Paylaşım Sitelerine Yüklemeden Önce Bi Video Converterla Düşük Çözünürlüklü Bi Videoya Çevirin Tavsiyem :oke:
Hallediyorum inşallah...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yükleyince sana pm atarım...

e.c

Üye
yaptım abi onlarda elizabeth yapmaya çalışıyormudur :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
O zaman yabancılar çevirdiğinde marketten Türkiye aldım ve akşam yiyeceğim gibi bir anlam çıkıyor. Bu konuda napacaksınız ?

- - - Eklendi - - -

Yani demek istediğim bu iş böyle olmaz. Dünyada Türkiye'nin ingilizcesi farklı olmak zorunda. Ya Türkiye olacak ya da başka birşey. Ama çevirilerde düzelterek birşey olmaz..

Revengeful

Emekli Yönetici
Yok yani hiçbirşey farketmez öyle yaparak demek istiyorum. Zaten alternatif olarak Türkiye mevcut çevirilerde. Ne yaparsanız yapın bunu değiştiremezsiniz. Zaten değiştirilmek için uğraşıyordu diye hatırlıyorum bizimkiler. Yani ingilizcesinin Turkey olmaması için uğraşıyorlardı galiba..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt