M778 Tablet Pc Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
M778 Tablet Pc Sorunu
android tablete marketten angry birds ü yükledim ama tıklıyorum oyun açılmıyor böyle siyah ekran olup kapanıyor sizce sorun nedir aynı şey başka oyunlarda da aynısı oluyor bi yardim ederseniz sevinirim

TheMadness

TheMadness

Üye
Gpu var mi tabletinde

cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorumki benim değil nasıl anlıcamki olup olmadığını hem zaten o oyunu markete koymuşlarsa çalışması lazım

- - - Eklendi - - -

android tablete marketten angry birds ü yükledim ama tıklıyorum oyun açılmıyor böyle siyah ekran olup kapanıyor sizce sorun nedir aynı şey başka oyunlarda da aynısı oluyor bi yardim ederseniz sevinirim

android manager ile sorun çözüldü saloun yinede

gokayuyur

Üye
bilmiyorumki benim değil nasıl anlıcamki olup olmadığını hem zaten o oyunu markete koymuşlarsa çalışması lazım

- - - Eklendi - - -

android manager ile sorun çözüldü saloun yinede

Aynı tabletten bendede var ve aynı sorun Angry Birds açılmıyor. Sen nasıl açtın ne yaptın şu "android manager" olayını açıklayabilir misin?

justlook78

Üye
Aynı tabletten bendede var ve aynı sorun Angry Birds açılmıyor. Sen nasıl açtın ne yaptın şu "android manager" olayını açıklayabilir misin?
Hocam açılıyor angry biirds marketten yüklemeyin ama kendi pcnizden indirip tablete atın apksını bende pes 2012 bile var büyük oyunları sorunsuz açıyorsa küçükleri hayli haylli açar.

scoil

Üye
Hocam açılıyor angry biirds marketten yüklemeyin ama kendi pcnizden indirip tablete atın apksını bende pes 2012 bile var büyük oyunları sorunsuz açıyorsa küçükleri hayli haylli açar.

hocam şu pes 2012 veya gta 3 felan nerden indiriyosunuz aynı tabletten bende aldım 180 tl ye teknosaya güvenerek biraz yardımcı olurmusunuz

justlook78

Üye
hocam şu pes 2012 veya gta 3 felan nerden indiriyosunuz aynı tabletten bende aldım 180 tl ye teknosaya güvenerek biraz yardımcı olurmusunuz

Hocam normalde markette bizim tablette pes desteklenmiyo diye gözüküyor ama ben arkadaşın birinden pes 2012 nin sd ve apk lerini aldım ve kurdum çalışıyor. Sanada googleden pes 2012 apk indir falan yazarsak bulup tablete atmanı ve daha sonra tabletten indirmeni tavsiye ederim.

scoil

Üye
Hocam normalde markette bizim tablette pes desteklenmiyo diye gözüküyor ama ben arkadaşın birinden pes 2012 nin sd ve apk lerini aldım ve kurdum çalışıyor. Sanada googleden pes 2012 apk indir falan yazarsak bulup tablete atmanı ve daha sonra tabletten indirmeni tavsiye ederim.

indirdim sd apk ama gözükmedi tablette neyapıcam

ags2002

ags2002

Üye
kardes 3d chainfire var onu indirmeni tavsiye ederim bu program emulator gibi calisiyor ve program veya oyun hangi islemci ile calisiyorsa senin cihazinin islemcisini o sekilde goruyor mesela nova diye bir oyun var tegra islemcilerde calisiyor oyunun apk dosyasini kuruyorsun oyunu acmadan chainfire proya girip menusunden nova icin nvidia yi secip cikiyorsun oyunu aciyorsun sd dosyasini oyun kendi indiriyor ve oynamaya basliyorsun
bende mobee tablet var bu sekilde bircok oyunu gayet rahat bir sekilde calistirabiliyorum

wete55

Üye
tüm sorularınızı ve oyun isteklerinizi buradan iletebilirsiniz
m778tabletpc.blogspot.com

Takipçi Satın Al

Üst Alt