Guitar by SuperStar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Guitar by SuperStar
Guitar by SuperStar

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yutkun, kartal076, Mad EagLe ve 2 diğerleri

tempestshine

tempestshine

Üye
teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: najanaja
jatvalca

jatvalca

Üye
buda güzel
teşekkürler

• Beğen
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
amanın bu da güzelmiş.teşekkür ediyorum.

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: abim

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sağol dostum aradığım kadar güzel :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

rica ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

sağol dostum aradığım kadar güzel :)

rica ederim kardeş. Ha bu arada şimdi aklıma geldi eğer tek istediğin arka fonu gitar resmi olan bi tema istiyosan istediğin temanın linkini ve olmasını istediğin resmi gönder ben değiştirivereyim resmini ama unsigned olur illaki sağlam bi gitar teması istiyosan senin tarzında ayarlarız.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
emreli01

emreli01

Üye
:tşk:

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

rica ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

rica ederim kardeş. Ha bu arada şimdi aklıma geldi eğer tek istediğin arka fonu gitar resmi olan bi tema istiyosan istediğin temanın linkini ve olmasını istediğin resmi gönder ben değiştirivereyim resmini ama unsigned olur illaki sağlam bi gitar teması istiyosan senin tarzında ayarlarız.

yok dostum gitar takıntım yok o temanın renkleri hoşuma gitmişti ondan istemiştim unsigned olmasıda önemli değil telefon hackli zaten bu arada temada yapıyorsun demek tebrikler :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

:rica:

- - - Eklendi - - -

yok dostum gitar takıntım yok o temanın renkleri hoşuma gitmişti ondan istemiştim unsigned olmasıda önemli değil telefon hackli zaten bu arada temada yapıyorsun demek tebrikler :)

yok canım daha o kadar ermedim :) sadece ufak tefek değişiklikler yazı rengi duwarkağıdı falan :) yapmak istiyom aslında ama ben basit bişey yapıp atamam çok uğraşırım kalite yapmak isterim yani bir yaparım pir yaparım :) ve biliyorum ki o da çok uğraştırıcı bi iş belki kafam bi gün eserse uğraşırım.

yutkun

yutkun

Üye
eline saglık :tşk:

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

:rica:

- - - Eklendi - - -

yok canım daha o kadar ermedim :) sadece ufak tefek değişiklikler yazı rengi duwarkağıdı falan :) yapmak istiyom aslında ama ben basit bişey yapıp atamam çok uğraşırım kalite yapmak isterim yani bir yaparım pir yaparım :) ve biliyorum ki o da çok uğraştırıcı bi iş belki kafam bi gün eserse uğraşırım.

yinede yapıyorsun bu da birşeydir şeffaf widgetlerin falan var zaten temada bekliyoruz :)

OG_Ömer

OG_Ömer

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: marcelo48 ve najanaja
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt