Lumia900 bumper ve jel aksesuar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia900 bumper ve jel aksesuar

Nokia'dan lumialar icin cok guzel iki adet aksesuar daha. Bumper ve jel kılıflar minimalist tasarimlarda ve cok şık oldugu gibi aynı zamanda telefonunuzu da darbelere karşı koruyor.

Birkac gun içinde Abd be Ingiltere'de satişa çıkması beklenen ürünlerin fiyatı henüz belli degil.

Uzun ömürlü ve yapımında plastik kullanılmayan bu aksesuarları kirlendiklerinde su ile de yıkayabilirsiniz. Ülkemize ne zaman gelir bilinmez ama sanal magazalardan günlük kampanyaları takip ederek de fiyat avantajı dolayısıyla ücretsiz kargo ve gümrük vergisiz satın alınabilir.

zorbaa

Üye
Kilifsiz daha guzel :D

sataer

Üye
n9 un kutudan çıkan kılıfa benziyor.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Kirmizi renkte olan kilif kutu icerisinden cikiyor

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
N8'de her türlü kılıfı kullandım şu an Zagg Invisible Shield ile komple koruma sağlıyorum ama o bile sıktı telefonun orjinal halini özlüyor insan artık yeni bir cihaz alsam bile kılıfsız kullanıcam kılıflara doydum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben hayatimda hic kilif kullanmadim ama artik işyerindeki tozlu ortamdan dolayi kullanmayi duşunuyorum.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok hunkarim kutusunu kendim actim hologram etiket vardi. Ayrica aksesuar o kadar farketmese de operator yaptigi indirimin belli bir kismini oradan karşilamiş oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Kılıflar cidden çok güzelmiş.Eğer çeşitli renkleri varsa güzel olur.Mesela mavi Lumia'm var maviden sıkılınca siyah kılıfı takarım hop elimde bir siyah lumia :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mevcut dort rengin oldugunu biliyorum onun dişinda renkler de olacaktir muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt