Milkyway by FGshah

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Milkyway by FGshah
Milkyway by FGshah

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yutkun, kartal076, jatvalca ve 1 kişi daha

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler...

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
çok güzel teşekkür ediyorum ammaaaaa arkaplan siyah olsaymis tadından yenmezmis :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
tempestshine

tempestshine

Üye
teşekkürler.

• Beğen
jatvalca

jatvalca

Üye
karşımızda yine yeşil....
kardeim ne olursa olsun emeğe saygımız var

• Beğen
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye

rica ederim nasılsa duwarkağıdını deiştiriyosundur o kadar da önemli deil bence :)

- - - Eklendi - - -

rica ederim
duvarkağıdı değişiyo ama geri planda ki kalıyo..anlamıyorum ki bu kadar güzel bi twema yapılırda arka plan nasıl bööle saçma olur :)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
abi eline sağlık çok güzel cidden :tşk:

• Beğen
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye

rica ederim kardeş

- - - Eklendi - - -

illaki değişsin diyosan deiştiririz kardeş :) sen istediğin resmi gönder ben hallederim ama unsigned olur :)
vallahi kardeş öyle bi imkanimiz var da arkaplan siyah olursa çok çok çok teşekkür ederim.ama eğer bu işi yapmak zor ise uğraşmana gerek yok sadece ben için. :)

• Beğen
emreli01

emreli01

Üye
:tşk:

• Beğen
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye

yok kardeş çok basit :) sen simsiyah mı istiyosun yoksa siyah ağırlıklı bi resim mi? dediğim gibi resmi gönder değiştireyim :oke:

- - - Eklendi - - -

:rica:
resim gönder derken arkaplan simsiyah diyordum..resim iyi olmuyo da temalara :islik...eğer arka plan tamamen simsiyah olursa zannımca çok çok hoş olacak... :aha:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
resim gönder derken arkaplan simsiyah diyordum..resim iyi olmuyo da temalara :islik...eğer arka plan tamamen simsiyah olursa zannımca çok çok hoş olacak... :aha:
tamamdır kardeş ilk sayfaya eklenmiştir :oke: bu arada boyutuda ufaldı :) içindeki resimler büyük boyutluymuş.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
kardeş sana kalbimin kökünden teşekkür ediyorum.ellerin dert görmesin.temadan ziyade sırf benim isteğim için uğraşman inan çok çok takdir edilecek bi davranış oldu.sırf bi kişi için zaman ayırdın.bizim buranın tabiri ile:işin gücün rast gitsin.tekrar tekrar teşekkür ederim.

• Beğen
yutkun

yutkun

Üye
eline saglık teşekkürler

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sana kalbimin kökünden teşekkür ediyorum.ellerin dert görmesin.temadan ziyade sırf benim isteğim için uğraşman inan çok çok takdir edilecek bi davranış oldu.sırf bi kişi için zaman ayırdın.bizim buranın tabiri ile:işin gücün rast gitsin.tekrar tekrar teşekkür ederim.

rica ederim kardeşim güle güle kullan yapabileceğim birşeyse her zaman herkese yardımcı olurum :oke:

- - - Eklendi - - -

eline saglık teşekkürler

rica ederim

OG_Ömer

OG_Ömer

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: marcelo48 ve najanaja
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt