bu sitenin css kodunu (tasarımını) çalabilirmisiniz acil:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
bu sitenin css kodunu (tasarımını) çalabilirmisiniz acil:D
mycep.wapka.mobi ustaların bu sıtenın tasarımını calabileceğine inanıyorum!!

Superfan

Superfan

Üye
Eğer o sitenin tasarımı kendilerine aitse dava açabilirler.

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
kardeşim mozilladan sağ tık yap kaynağı görntüle de kodlar karşında

Praet0r2

Üye
aynen firefox ile oluyor bi ara çok kullandım

APOvBABA

APOvBABA

Üye
kaynağı görüntüle diyerek sadece sitenin html kodlarını bulabilirsin. Html kodlarının içinde bir css bağlantısı olur (örn. <link href="style.css"> bu linki açarsan css kodunu alırsın. Bu kodları ayrı sayfalara yazıp kaydet birini index.html diğerinin linkteki adı neyse aynı adla. Bunları sitene upload ettim mi tamamdır. Ama çalmaktan ziyade kendin uğraş yap derim

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
beyler çok şey istedim ama bu sitenin css kodunu alıp bana verırmısınız yanı direk panele yapıstırıp aynısı olacak cep.tc deki siteme yapıcamda..

222112

222112

Üye
Bu sitenin css'i. Html nin içine yaz.
<link rel="stylesheet"
type="text/css" href="http://
mycep.wapka.mobi/
styles.css"
media="all,handheld"/>

Div style'ları kendin bulman
lazım mobilden uzun iş.

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
burda var sanırım stackoverflow.com/questions/10292694/make-div-scrollable-using-html-css-and-javascript

Httrack website copier programıyla olurmu

222112

222112

Üye
Bilgisayarımda bi de internet olsa yapıvercem şu işi sana da. Yok internet bilgisayarımda. Dreamweaver ile bulunuyo div'ler.

- - - Eklendi - - -

Ya da basit bir metin düzenleyici ile bulabilirsin.

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
bendeki şans işte. yok sanrm yapamıyacam div falan ne nasıl bilmiyorum yardım edenlere cok tşkler:(

222112

222112

Üye
bendeki şans işte. yok sanrm yapamıyacam div falan ne nasıl bilmiyorum yardım edenlere cok tşkler:(

Dur hemen üzülme :p Acil değilse ben sana yapıvercem.

- - - Eklendi - - -

Sen şimdi özele gel. Bi e-posta face falan ver ben sana yardım edeceğim.

- - - Eklendi - - -

Dostum yakına kadar ben de bilmiyordum bu işlerin ne olduğunu. :p Araştırdım. Öğrenmeye çalıştım. :p Hemen pes etmek yok önce html mantığını öğren. Sitelerin kaynaklarını incele. Bilgisayarın varsa Dreamweaver adlı bir web tasarım programı var onunla çalış.

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
mesaj attım

aahmeeet77

Üye
önce bi kabataslak dene kendin div tagları falan aç tablo falan ekle basitten paragraflar oluştur html kodlarıyla. Bunları basitçe öğrenebilirsin. Bi ara youtubeda bi video vardı.Eğer hala duruyosa bi bak.Adı "learn html and css in 30 minutes" 3 parça halinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt