SONY smartphone alanında Dünya'da ne durumda?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Matador03

Matador03

Üye
Yine Corby :ehe

klongs

klongs

Üye

CorbyW

CorbyW

Üye
oda 2011 bak. Ya siz dert etmeyin sony"ye mail atacağım ben. :D

klongs

klongs

Üye
2012 de sony oldu 2012yide verdim

- - - Eklendi - - -

sony 7 milyon rimden bile az

CorbyW

CorbyW

Üye
Ben ynlış görmüş olabilirim deyip özür diledim. Beni çileden çıkartma kardeşim.

sataer

Üye
2012 de sony oldu 2012yide verdim

- - - Eklendi - - -

sony 7 milyon rimden bile az

ahahaaa birde arkadaş Sony den alıntı yapmış aşşa konuda 28 milyon sattık 5.1 milyar kar diye. 5.1 %51 bi sallamasyon var bi yerde sanki. Kardeşim Sen bu sıkıntımda beni güldürdün Allah seni güldürsün

Matador03

Matador03

Üye
Ben olagan seyleri soyluyorum , cikarsan da cik yani napiyim

CorbyW

CorbyW

Üye
Yahu bak hürriyetin sitesinden gördüm diyorum anlamıyor musun?

- - - Eklendi - - -

Ben olagan seyleri soyluyorum , cikarsan da cik yani napiyim
Sen niye üstüne alındın. Sana demedimki. :D

Matador03

Matador03

Üye
Beyin bedava.

enes-1907

enes-1907

Üye
ben gazetelere felan inanmam bnm gördüğüm kadarıyla piyasada en çok satanlar(apple hariç)

1- samsung,,
2- sony
3- htc

sataer

Üye
ben gazetelere felan inanmam bnm gördüğüm kadarıyla piyasada en çok satanlar(apple hariç)

1- samsung,,
2- sony
3- htc

senin gördüğün piyasanın ne kadarı ki? Kusura bakma da ciğerim Türkiye akıllı telefon piyasasının %1 i bile değil belki de

Matador03

Matador03

Üye
Egonuzu tatmin etmek icin bosuna konusmayin cigerler ;)

CorbyW

CorbyW

Üye
Tamam şimdilik birşey demiyorum. Sizinle Xperia Mint(Lt30i) ve Gx/Hayabusa(Lt29i) çıkınca konuşacağım. :D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Tamam şimdilik birşey demiyorum. Sizinle Xperia Mint(Lt30i) ve Gx/Hayabusa(Lt29i) çıkınca konuşacağım. :D

Tamam o zaman konuşuruz.O zamana rakipleride telefon çıkaracak farkındasın değil mi.Iphone 5 geliyor Wp8'li HTCler Nokialar geliyor.Androidli Samsunglar HTCler geliyor geliyor oğlu geliyor...Bir anda o kadar büyük patlama yapıp adam akıllı bir yüzdeye gelmek için 8 çekirdek falan gerekli.

CorbyW

CorbyW

Üye
Billimoyum Kaan'cım ama telefon sekterü bence 4 çekirdekte kalır gibime geliyor. Dua edeyimde erken çıkartsın şu telefonları. 2013 ne arkadaş. :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sony nin akıllı telefon piyasasında çok fazla yeri olduğunu düşünmüyorum sadece uzak doğuda diğer yerlerden daha çok kullandığını biliyorum..Samsung liderdi galiba Apple ile birlikte ilk 2 yi paylaşıyorlardı diye biliyorum...

klongs

klongs

Üye
Billimoyum Kaan'cım ama telefon sekterü bence 4 çekirdekte kalır gibime geliyor. Dua edeyimde erken çıkartsın şu telefonları. 2013 ne arkadaş. :D

o zamanda cortex a15 ler çıkacak sony yine geride

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt