Optimus Black V20C çıktı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seymen16

seymen16

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Black V20C çıktı.
Arkadaşlar optimus black için v20c çıktı isteyenler mobile update ile yükleyebilir. Ben daha yüklemedim yükledikten sonra değişiklikleri yazarım.

adem-t

adem-t

Üye
Radyo gelmişmi?:)

seymen16

seymen16

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum yüklemedim hala.

sarıua

sarıua

Üye
valla ben yukledim ne degişmiş hala anlamadım:S:S

- - - Eklendi - - -

radyo falan yok görünürde:S:S

quiet_young55

quiet_young55

Üye
Telefon kendi kendini resetliyordu ve zil sesi her açmada değişiyordu inşallah bunda düzelir. Değişiklikleri yazın arkadaşlar...

Güncelleme: İlk olarak artık alttaki 4 android tuşunun titreşimi yok artık...

adem-t

adem-t

Üye
Telefon kendi kendini resetliyordu ve zil sesi her açmada değişiyordu inşallah bunda düzelir. Değişiklikleri yazın arkadaşlar...

Güncelleme: İlk olarak artık alttaki 4 android tuşunun titreşimi yok artık...
Ayarlardan kapatılabiliyordu zaten titreşimleri.:)

sarıua

sarıua

Üye
titreşimm minimal olarak ayarlanmıs hala var acarsan ama :d cok cook az:d

by_kuss

Üye
titreşimden başka bişey yokmu güncellemede?
ulan lg en ufak değişiklik için güncelleme çıkaracağına ics için uğraşşsa şimdiye çoktan çıkmıştı..

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
nasıl ya .. arkadaşın dediğine katılıyorum sadece titreşim için mi güncelleme yapmışlar.. :S

adem-t

adem-t

Üye
Benimde farkettiklerim titreşim ve açılış çok az hızlanmış olması başka bi değişiklik göremedim.

giray061

Üye
Arkadaşlar ben v20c güncelledim telefonun dokumatik işiklari (ui) dokunduğumda titreşim olmuyor olsada çok az oluyor ayrlarda titreşimler açik sorun nasil çözülür yardim edin lütfen

ofpistan

ofpistan

Üye
6 aydır rootlu 20b kullanıyorum, goLauncher ve goLocker ile tema seçiyorum, ics gelene kadar vazgeçmem güncellemem cihazımı :good:

yasirarslan

yasirarslan

Üye
gereksiz LG :D

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşlar ben v20c güncelledim telefonun dokumatik işiklari (ui) dokunduğumda titreşim olmuyor olsada çok az oluyor ayrlarda titreşimler açik sorun nasil çözülür yardim edin lütfen

20c güncelleştirmesinde bazı hatalar var sanırım, dediğin gibi titreşimi az oluyor.. Ben eski versiyona geri döndüm sorun ortadan kalktı

ofpistan

ofpistan

Üye
6 aydır rootlu 20b kullanıyorum, goLauncher ve goLocker ile tema seçiyorum, ics gelene kadar vazgeçmem güncellemem cihazımı :good:

LG Kanada Twitter hesabından OB için ICS gelmeyeciğini duyurduktan sonra hemen zeus roma geçtim ve şmdilik gayet memnunum sizede tavsiye ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
LG Kanada Twitter hesabından OB için ICS gelmeyeciğini duyurduktan sonra hemen zeus roma geçtim ve şmdilik gayet memnunum sizede tavsiye ediyorum.

Kesinlikle Optimus Black'te zeus rom number one tavsiye ediyorum

adem-t

adem-t

Üye
Garanti kapsamından çıkmasa Zeus için dk beklemem:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt