wp hakkinda pratik bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
wp hakkinda pratik bilgiler
Evet arkadaslar WP yeni bir platform hepinizin bildigi uzere Benin sizden istedigim pratik olan ozellikler yazmaniz once kendim ornek vererek anlatiyorum eger o ozelligi biliyorsaniz luften elestirmeyin bilmeyenlerde olabilir

1.wp internet tarayicisindan actiginiz herhangi bir fotoyu tlf hafizasina kaydetme gereksinimi duymadan istediginiz sekilde paylasabiliyorsunuz ister Facebook ister msn ister MMS seklinde

2.sonarama listesindeki kisileri tekrar aramak istediginizde kisinin ismi onundeki tlf simgesine basmaniz yeterli

3.muzik Player a ulasmak icin ve tlf titresime ya da sessiz moduna almak icin yan tarafda bulunan ses tusuna basmaniz yeterli ordan isleminizi rahatlikla yapabilirsibiz ;)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler.Devamı olsa daha iyi olacakmış ama.:kıskıs:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Evet biraz kısa olmuş.Hatta baya kısa :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
akşama ben uzatirim arkadaşta aklina gelenleri yazmiş eline saglik.

- - - Eklendi - - -

mesela kilit ekranindayken resim cekmek istediniz ekran kilidini acmaya gerek yok kamera tuşuna bastiginiz anda kamera acilir.

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar biraz insaf tfldan yaziyorum turkce dil destegi olmadan ama aaaa

- - - Eklendi - - -

mesela kilit ekranindayken resim cekmek istediniz ekran kilidini acmaya gerek yok kamera tuşuna bastiginiz anda kamera acilir.

Hay anlayisina saglik tsk ederim

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

- - - Eklendi - - -

Tamam bir şey demedikki.:D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

- - - Eklendi - - -

Hocam zaten bir şey demedik sadece biraz kısa olmuş onu belirttik.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
tarayici ile internette gezerken yeni sayfa acmak isterseniz secim menusunden yeni sekme acmaniza gerek yok sadece sag taraftaki sanal tuş olan arama tuşuna tiklamaniz sizi direk olarak yeni sekmede arama sayfasina götürür.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
ama bunu yuzume vurmakda zorunda degilsin yani :D hem ben hepsini yazsam diger arkadaslara ne kalacak :D

Haklısınız ne diyelim ama bu konunun uzun olmadığı gerçeğini değiştirmiyor :d:

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
fark ettinmi bilmiyorum ama konu uzadi :D acigi kapattik yani

papakudioflu

papakudioflu

Admin
wp cihazinizi şarz ettiniz bataryaniz %100 ama kalan şarz sureniz sizi tatmin etmedi mi. O zaman bir onceki şarz surenizin ne kadar oldugunu hatirlamaya calişin. Cunku wp cihazlarda kalan şarz suresi ortalama kullanim alişkanliklariniza gore gosteriliyor ve sizin kullanim şekliniz değişiklik gostermezse dakika şaşmiyor.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
wp cihazinizi şarz ettiniz bataryaniz %100 ama kalan şarz sureniz sizi tatmin etmedi mi. O zaman bir onceki şarz surenizin ne kadar oldugunu hatirlamaya calişin. Cunku wp cihazlarda kalan şarz suresi ortalama kullanim alişkanliklariniza gore gosteriliyor ve sizin kullanim şekliniz değişiklik gostermezse dakika şaşmiyor.

Vay be!Acaba s^3'te de mi öyleki?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
  • Beğen
Tepkiler: n000k
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

s^3 de öyle degil hünkarım zaten orjinal yazılımda yok üçüncü parti uygulamalar var batarya süresini gösteren onlar da ne gösterdigini kendisi bile bilmiyor.

:kop:Bazen % gösteriyor ya kapanırken.O acaba buna benzer bir şey mi diye düşündüm de.Allah iyiliğini versin hünkarım.

m542tf

m542tf

Üye
benim n8 hiç %100 olmuyor :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
:kop:Bazen % gösteriyor ya kapanırken.O acaba buna benzer bir şey mi diye düşündüm de.Allah iyiliğini versin hünkarım.
belleden önce batarya durum göstergesi daha iyiydi ama wp de bu olay bambaşka hünkarım sistem kullanım alışkanlıklarına göre süre hesaplayıp onu gösteriyor hatta yakında nokia drive navigasyonda arac kullanım karakteristiginizi hesaplayıp ona göre rota ve süre hesaplaması bile yapacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...