c6-01 kapanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarxhn

tarxhn

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 kapanma sorunu
iyi geceler arkadaşlar telefonum orjinel belleli yani hackli değil. telefonum 3-4 gündür kendi kendine restart atıyor, telefonla görüşme yaparkende sürekli programları açıp duruyor , senserde sorun var zannettim ama parmagımla kapatınca ekran kararıyor. bilgisi olan biri bana yardımcı olsun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
3 4 gün içinde herhangi bir uygulama yükledin mi?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
önceden de reset sorunu var mıydı yeni mi başladı..hiç format attın mı cihaza?

ANIL

ANIL

Admin
ilk olarak depo hafızanı biçimlendirip soft format at sorun düzelmesse yazılımı yeniden yükleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: anlyprk
tarxhn

tarxhn

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4875185' Alıntı:
3 4 gün içinde herhangi bir uygulama yükledin mi?
ovi suitten oyun indirdim ama beğenmeyip sildimi

önceden de reset sorunu var mıydı yeni mi başladı..hiç format attın mı cihaza?
önceden böyle bir sorun yoktu.

ilk olarak depo hafızanı biçimlendirip soft format at sorun düzelmesse yazılımı yeniden yükleyebilirsin.
telefon üzerinden soft ve hard format atmıştım önceden şimdi telefonda önemli bilgiler var birde bugun pc bağlanmıyor artık

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​dostum bilgilerini yedekleyip temiz bir format atacaksın..hatta cfw yüklemeni tavsiye ederim telefonun daha hızlı daha stabil çalışır..belco2 nin cfwsini öneririm.

tarxhn

tarxhn

Üye
    Konu Sahibi
​dostum bilgilerini yedekleyip temiz bir format atacaksın..hatta cfw yüklemeni tavsiye ederim telefonun daha hızlı daha stabil çalışır..belco2 nin cfwsini öneririm.
güzel diyorsunda sorun suki ben cfw yapmayı bilmiyorum. çökertirim diye korkuyorum

tarxhn

tarxhn

Üye
    Konu Sahibi
ben anlatamadım galiba kısadan soyle söyliyeyim ben telefondan güncelleme haricinde pcden başka programlarla cfw yükleme konusunda bilgi sahibi olmadığımdan ötürü yapamayacagımı söylemek istemiştim. nasıl yapılacagı konusundada sitede küçük arama yapmıştım zamanında ama hiçbirşey anlamadığımdan önemsemedim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
team viewer varsa ben yaparım sana.sadece gerekli birkaç program indirmen gerekiyor işlemden önce.

cfw yüklemek için şu programı indir.

ve belconun son cfwsi

bunları indir sonra team ile bağlanırım sana yükleriz beraber..

tarxhn

tarxhn

Üye
    Konu Sahibi
linkler sorunlu galiba inmiyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​linklerde sorun yok kardeşim kendi upload'um bazen violation hatası veriyor bende bilmiyorum..bir iki kere refresh yap düzelir.indirmeler bitince haber ver bana

gene olmazsa bunu dene

2012 phoenix versiyonu (yazılım yükleme programı)

tarxhn

tarxhn

Üye
    Konu Sahibi
​linklerde sorun yok kardeşim kendi upload'um bazen violation hatası veriyor bende bilmiyorum..bir iki kere refresh yap düzelir.indirmeler bitince haber ver bana

gene olmazsa bunu dene

2012 phoenix versiyonu (yazılım yükleme programı)

ne kadar yenile desemde hata veriyor sayfa

sonbirvakit

sonbirvakit

Üye
bence de belconun cfwsini yüklemelsn. Pişman olmazsın.

tarxhn

tarxhn

Üye
    Konu Sahibi
tamam indirince seninle irtibata gecerim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​PM atarsın sorunun çözülünce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt