brightstar garantisi hakkinda yardim

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
brightstar garantisi hakkinda yardim
arkadaslar telefonun kirmizi off tusu iyice takilmaya basladi azicik alt kosesinden bassam cit diye ses geliyor simdi sorum sudur , bu brightstar firmasi istanbulda sadece avrupa yakasinda tek yerdemi var birde vodafone dan aldim genpa telpa vs firmalar ilgilenirmi yoksa illa brightstar a mi gitmem lazim ?

Son olarak bir yerde okumustum brightstar butun servisler ile baglantili bir firma yaziyordu asli nedir ?

- - - Eklendi - - -

pil altinda nokia kom yaziyorsa butun servisler 1 sene sureyle ilgileniyormus bu iyi oldu : )

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
1 sene değil 2 yıl boyunca genpa kvk ve teleservice'e götürebilirisin..yetkili servisler bunlar.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kvk ya göre çok daha iyi bir seçim olur tecrübe ile sabittir :)

blackcemre

Üye
Genpa nokiaları yapmıyor daha.

ayhan_99

ayhan_99

Üye
en iyi yer nokia care e götür onlar hallediyorlar garantisi kvk,genpa yada
brightstar olsun farketmiyor telefonumda şebeke sorunu vardı 1 hafta içinde sıfırını gönderdiler

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
en iyi yer nokia care e götür onlar hallediyorlar garantisi kvk,genpa yada
brightstar olsun farketmiyor telefonumda şebeke sorunu vardı 1 hafta içinde sıfırını gönderdiler

peki nokia care e birakinca yine servise gondermiyorlarmi birde kargo suresi beklemek istemem sahsen.. Yoksa nokia care de servismi oluyor ?

ayhan_99

ayhan_99

Üye
eger nokıa care de yapamazlarsa sorun buyukse gonderiyorlar

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
eger nokıa care de yapamazlarsa sorun buyukse gonderiyorlar

anladim cevaplar icin tesekkurler yarin gidip gostereyim oraya buyuk ihtimal alttaki tus takimi degisecek kasadan bagimsiz bir parca sonucta zor bir islem olmasa gerek

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​nokia care de teleservice'e gönderiyor anlaşmaları onlarla.