codblackops2
Üye
ömer Bende aykutsinirli gibi mesaj attın hayırdır
![]()
Bugun hayatımdaki en kötü günlerden biriydi.Sen bana bakma en sevdiğim 3 smileyler bunlar
ondan sık kullanırım
tanıştığımıza memnun oldum
ömer Bende aykutsinirli gibi mesaj attın hayırdır
![]()
ondan sık kullanırım
tanıştığımıza memnun oldum
max 150 kb ve belli boyutlardaki resimleri imza olarak kullanabilirsiniz. Mesela bir adam 5 mb bir resim koyarsa başka bir kullanıcı o imza yüzünden kotasından olmak zorunda değil..açtım mert. Hazır imza konusu açılmışken bu imza meselesi nedir yahu bu konuda forumda kurallar var okudum biraz ama tam anlamadım.bi de arkadaş selam verdi borçlu çıktı gibi bişey oldu haa
![]()
max 150 kb ve belli boyutlardaki resimleri imza olarak kullanabilirsiniz. Mesela bir adam 5 mb bir resim koyarsa başka bir kullanıcı o imza yüzünden kotasından olmak zorunda değil..

max 150 kb ve belli boyutlardaki resimleri imza olarak kullanabilirsiniz. Mesela bir adam 5 mb bir resim koyarsa başka bir kullanıcı o imza yüzünden kotasından olmak zorunda değil..
Arada gidip geliyorum![]()
Bir yerinde durmuyorsun.5800da opera mobilde masaüstü görünüme geçtim .telefon inanılmaz ısındı 10dkda anca tekrar mobile döndüm![]()
- - - Eklendi - - -
![]()

Opera mobile kullanacaksan 10.10 sürümünü kullan sayfalar daha hızlı açılır ram den daha az yer![]()
Bir yerinde durmuyorsun.

Telefonun ne?
Telefonla uğraşıyorum yeni yazılım attım da![]()

N'aber?.İnsan bi selam verir![]()

teşekkürler engin![]()

N'aber?
Çok sinirlisin bu gün?
Hayırdır ne oldu diyecektim ama çıktıydın![]()
önemli bişi değil ya yarına geçer
. Edemezsin[ENGİN];4875509' Alıntı:
rica ederim![]()

Özür dilerim Kardeşim. Kusuruma bakma. Anlat. Rahatlarsın. Hayırdır?Ben iki kere selam verdim ikisinede cevap vermeyince..önemli bişi değil ya yarına geçer
.
Edemezsin
Abi N2aber? Hiç selam da vermiyorsun?
- - - Eklendi - - -
Özür dilerim Kardeşim. Kusuruma bakma. Anlat. Rahatlarsın. Hayırdır?
Edemezsin
Abi N'aber? Hiç selam da vermiyorsun?
- - - Eklendi - - -
Özür dilerim Kardeşim. Kusuruma bakma. Anlat. Rahatlarsın. Hayırdır?
klasik ailenin seni anlamaması durumu.15 yaşındaki ergende değilimki yahu 
Aleyküm Selam Abim[ENGİN];4875524' Alıntı:
Selam vermez olurmuyum verdim ama konu yoğundu arada kaynadı 00:30 sıraları iyiyim kardeşim sen nasılsın? Selamün aleyküm tekrar