Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğrı söylüyorsun o testlerin doğruluk payı tartışılır
amcalu1
Üye
Wonder kullananlar çoğu oyunun kastıgini söylüyorlar neo v ciler kasmiyor diyorlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez ama sony nin kalitesi başkadır seçimi ben yapsam neo v alırdım
Neo V 2Ghz'e kadar overclock olabiliyor, yanma riski yok, Galaxy W ile işlemci kıyaslaması yapılması iyi değil. Ben Neo V özelliklerinde Xperia Pro kullanıyorum ve telefonum 1.9Ghz'de stabil.
Sonuç olarak kazanan: Xperia Neo V. Ancak Xperia U'ya da bakabilirsin.
avcitalip
Üye
1.6 w/kg larda radyasyon yemeği tercih etmiyorum...
Neo V 2Ghz'e kadar overclock olabiliyor, yanma riski yok, Galaxy W ile işlemci kıyaslaması yapılması iyi değil. Ben Neo V özelliklerinde Xperia Pro kullanıyorum ve telefonum 1.9Ghz'de stabil.
Sonuç olarak kazanan: Xperia Neo V. Ancak Xperia U'ya da bakabilirsin.
internete girecek halimiz var ama HSPDA,HSPDA+,GSM Modları falan hiç radyasyon yaymıyor mu ? telefon beklerken bile radyasyon yayar çünkü şebekeye bağlıdır
oguzhan635
Üye
Arkadaşlar acil cvb yazarsanız sevinirim bende bu 2 telefon arasında kaldım karar veremıyorum... hdmı çıkışının bnm için fazla bir önemi yok ama neo v daha güzel görünüyor.. Birde galaxy ace plus istiyordum ama o ikisindende kötü diyolar...
Ben Aveadan 1 gb internet paketi alıcam nett gezicem müzik dinlicem youtubeden video izlicem.. Oyun oynicam telefon sürekli yakınımda olucak bu tercihler için galaxy w ideal deil mi arkadaslar...
Arkadaşlar acil cvb yazarsanız sevinirim bende bu 2 telefon arasında kaldım karar veremıyorum... hdmı çıkışının bnm için fazla bir önemi yok ama neo v daha güzel görünüyor.. Birde galaxy ace plus istiyordum ama o ikisindende kötü diyolar...
Ben Aveadan 1 gb internet paketi alıcam nett gezicem müzik dinlicem youtubeden video izlicem.. Oyun oynicam telefon sürekli yakınımda olucak bu tercihler için galaxy w ideal deil mi arkadaslar...
wonder'ı ne biliyim ya,teyzemde var galiba s2 kullandığım için oluyor bana biraz ağır gibi geliyor birde o ram göstergesine bakıyorum neredeyse dolu gibi duruyor s2 de mesela ram 250 lere kadar iniyor maximum (4.0.3 te) wonder'da 2.3.6 GB kendi romu yüklüyken 185 lere falan iniyor bazen ne biliyim aslında alınabilir bir cihaz s2 kullandığım için bana öyle geliyor olabilir birde teyzem fazla kurcalatmıyor 2 tane oyun kurabildim biri asphalt 6 diğeri angry birds space bu oyunlar s2 deki gibi akıcı çalıştı bu oyunlar zaten Allah'ın emri zaten diyeceksiniz ama belki ileride yüksek grafik isteyen oyunları deniyebilirim bence güzel cihaz yani iPhone 3GS alacağıma onu alırım daha iyi diyebilirim arayüz ve yazılımsal özellikler olarak s2 ile hemen hemen aynı sanki s2 nin ekranını biraz ufaltıp başka telefona taşımışlar gibi yani o oyunlar kasmadan açıldı internette gta 3 ün oynama videosuna bakmıştım çok ufak tefek kasmalar vardı o kasmalar s2 de de var kimse kasmıyor demesin hatta asphalt 6 bile kasıyor biraz yani o oyunla alakalı bence alınabilir bir cihaz