Sony Ericsson Xperia Neo V Şok Fiyat 349 TL! SATILDI.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Xperia Neo V Şok Fiyat 349 TL! SATILDI.

1. [*=left]Merhaba arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi Xperia telefonumu satıyorum. Nedenini soracak olursanız elimde birçok telefon var ve bu cihaz yurt dışından hediye geldi. Dolayısıyla kayıtsızdır. Cihazda hiç bir teknik , donanımsal ve estetik bakımından sorun yoktur. Ekran jiletini bile çıkmamıştır. Acil nakde ihtiyacım olduğu için ve cihaz fazlalık olduğu için cihazımı satmak istiyorum. Cihazı övmeye gerek yok japon malı nede olsa :) Mükemmel özellikleri var Android son sürüm yüklü , HD kamerasıyla HD videolar çekiyor. Ses çıkışı çok iyi ayrıca HDMI çıkışı bile var , eğer cihazı internette incelerseniz sizinde ilginizi çekecektir. Çok sayıda kullanışlı özelliği var :) Ekran çok net dokunmatik I Phone eş değer ve daha bir çoğu... :) Resimlerini ekliyorum. Ciddi alıcılar bana özelden ulaşırsa daha iyi bir alış veriş olacağına inanıyorum. Ayrıca mantıklı pazarlık payı vardır. Saygılarımla :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kraldost

_RYUK_

_RYUK_

Üye
iyiymiş.Hayırlı satışlar

ZaZuM

ZaZuM

Üye
hayirli satışlar iyi fiyat

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar teşekkürler , ben bir telefon hastasıyım. Bazı istediğim telefonları fiyatından dolayı alamıyorum :) Eminim ki benim gibi bir sürü arkadaş vardır. Fiyatı yüksek tutmaya gerek yok zaten hediye geldi :) Bir arkadaşın istediği telefonu ucuza mal etmiş olacağız inşallah. :) dilekleriniz için de ayrıca teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: ZaZuM
ZaZuM

ZaZuM

Üye
Arkadaşlar teşekkürler , ben bir telefon hastasıyım. Bazı istediğim telefonları fiyatından dolayı alamıyorum :) Eminim ki benim gibi bir sürü arkadaş vardır. Fiyatı yüksek tutmaya gerek yok zaten hediye geldi :) Bir arkadaşın istediği telefonu ucuza mal etmiş olacağız inşallah. :) dilekleriniz için de ayrıca teşekkürler :)

Valla en güzelini yapmışsın ya tebrik ediyorum seni

kraldost

kraldost

Üye
kaydını yaptırsaydın emin ol hemen alırdım

erdix.x

erdix.x

Üye
Kardeşim iphone 3G 8GB ile takas düşünürmüsün ekran jelatinli kozmetik bakımdan 10/9 diyebilirim 4.2.1 veraiyonu ve jealbreaklı android telefon iatiyorum o yüzden takas etmek istiyorum uygun görürsen 0542 370 07 02 telefondan bana ulaşabilirsin

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Takas düşünmüyorum dostum :) zaten I Phone 4 var bende:) teklifin için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

kaydını yaptırsaydın emin ol hemen alırdım
benim pasaport geçersiz :) telefonu veren kişi de yurt dışında seneye gelecek :) telefonu alan kişi rahatlıkla herhangi bir telefoncu da kaydettirebilir :)

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
fiyat güzelmiş :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
kanka fiyat uygun gibi gorunuyor ama degil.pasaport kaydi 100 tlye patladi diyelim tel etti 499 :D o para garantisiz telefona verilmeZ

kraldost

kraldost

Üye
tamam da kardeş pasaport bulabilirim adam yüz lira ister yüz lirada devlet alıyor artık etti iki yüz 400 de senin telefonun çok plur o zaman sağol genede hayırlı satışlar dilerim

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam da kardeş pasaport bulabilirim adam yüz lira ister yüz lirada devlet alıyor artık etti iki yüz 400 de senin telefonun çok plur o zaman sağol genede hayırlı satışlar dilerim
Dostum sen pasaportu bulunca sadece 100 TL'ye işini halledersin operatör bayilerinde. Ayrıca yorumlar için teşekkürler. :) Satış devam etmektedir.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fiyat 50 TL aşağı çekilmiştir. Saygılar.

FGFC820

FGFC820

Üye
Konu sahibinin özel mesajdan başka ulaşa bileceğim bir iletişim bilgisi varmı?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Özel mesajınız cevaplandı.

SON KRAL65

SON KRAL65

Üye
hayırlı satışlar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Satıldı.

besim.farhan

besim.farhan

Üye
yetişemedim yani.. :(

besim.farhan

besim.farhan

Üye
=??????????????????????????????????????*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt