Bana fotoğraf makinesi lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elektr0

Elektr0

Üye
Bende senden fazla bilmem ama çok araştırırdım benimde aklımda yarı profesyonel bir makine var ''Olympus OM-D E-M5'' fiyatı biraz sert :)...dijital fotograf makinesi alacam bende ''Olympus TG-310''. Yarı profesyonel makineler bile 1.300 den başlıyor diye biliyorum fiyat olarak daha ucuz olanları tavsiye etmem zaten DSLR ve SLR makinelerin fiyat aralıgı bellidir...''Olympus SP-810UZ'' modeli dijital bir makine ama 36 optik Zoom var

- - - Eklendi - - -

Olympus SZ-14 bu makinede Dijital fotograf makinesi. ( profesyonel ve Yarı profesyonel degil...

Olympus OM-D E-M5 bu makine Yarı profesyonel bir makine ( bu mekineyi alabilsem var yaa fotograf çekeceğim...:d:)

Fujifilm FinePix S2960 bu makinede dijital foto. makinesi ama yarı profesyonel özellikleri var diyebilirim.. ( vizor gibi ) marka hakkında bilgim yok ..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Bende senden fazla bilmem ama çok araştırırdım benimde aklımda yarı profesyonel bir makine var ''Olympus OM-D E-M5'' fiyatı biraz sert :)...dijital fotograf makinesi alacam bende ''Olympus TG-310''. Yarı profesyonel makineler bile 1.300 den başlıyor diye biliyorum fiyat olarak daha ucuz olanları tavsiye etmem zaten DSLR ve SLR makinelerin fiyat aralıgı bellidir...''Olympus SP-810UZ'' modeli dijital bir makine ama 36 optik Zoom var

- - - Eklendi - - -

Olympus SZ-14 bu makinede Dijital fotograf makinesi. ( profesyonel ve Yarı profesyonel degil...
http://www.hepsiburada.com/liste/olympus-sz-14-14-mp-30-lcd-24x-dijital-fotograf-makinesi-4-gb-hafiza-karti-hediyeli-/productDetails.aspx?productId=ftkomolymsz14&categoryId=248

Olympus OM-D E-M5 bu makine Yarı profesyonel bir makine ( bu mekineyi alabilsem var yaa fotograf çekeceğim...:d:)
http://www.hepsiburada.com/liste/olympus-om-d-e-m5-12-50mm-lens-kit-slr-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ftslrolymomd&categoryId=1100301

Fujifilm FinePix S2960 bu makinede dijital foto. makinesi ama yarı profesyonel özellikleri var diyebilirim.. ( vizor gibi ) marka hakkında bilgim yok ..
http://www.hepsiburada.com/liste/fujifilm-finepix-s2960-140mp-30-lcd-18x-optik-dijital-fotograf-makinesi-hd-video-cekim/productDetails.aspx?productId=ftkomfujis2960&categoryId=248

:tşk: azizim :D. Güzel görünüyor.

- - - Eklendi - - -

bunları inceliyorum. Sonra pedere haber vermek lazım.

Elektr0

Elektr0

Üye

:tşk: azizim :D. Güzel görünüyor.

- - - Eklendi - - -

bunları inceliyorum. Sonra pedere haber vermek lazım.

Olymous OM-D E-M5 nin fiyatına dikkat et :D Yarı profesyonel ama çok mükümmel bir makine elektronik Vizor'e sahib aynasız bir makinedir...bu makineye bayılıyorum...:sarıl:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi

Olymous OM-D E-M5 nin fiyatına dikkat et :D Yarı profesyonel ama çok mükümmel bir makine elektronik Vizor'e sahib aynasız bir makinedir...bu makineye bayılıyorum...:sarıl:

dikkat etmemek mümkün değil ki :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
bunları beğenmedim ben :(

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
fiyatını 2 bin tl ye çıkarırsan profesyonel makinelerin sınırları içerisine girebilirsin .. 1 binTL de en iyi dijital fotograf makinesi alınabilir..1.XXX TL yarı profesyonel veya profesyonel makinede var ..mesela

Nikon 1 J1

SONY nex-3a

- - - Eklendi - - -

sony DSLR-A390L

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
fiyatını 2 bin tl ye çıkarırsan profesyonel makinelerin sınırları içerisine girebilirsin .. 1 binTL de en iyi dijital fotograf makinesi alınabilir..1.XXX TL yarı profesyonel veya profesyonel makinede var ..mesela

Nikon 1 J1

SONY nex-3a

- - - Eklendi - - -

sony DSLR-A390L

bunlar da olmaz :(

şunun gibi bi şeyler yok mu?

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye

bunlar da olmaz :(

şunun gibi bi şeyler yok mu?

bu dijital fotograf makinesı sana gösterdiklerimle aynı mesela Olympus SZ-14 ile benzer özelliklere sahib..olympus 3d çekim de yapabiliyor..

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye
Canon PowerShot SX40 bu makine çok güzel ama

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye
  • Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye

ben bu makineyi alırsam şuan için yeterli. Sonra da Olympus OM-D E-M5 alırım inş...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt