İşte transparan yeni iPhone!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
İşte transparan yeni iPhone!
Apple'ın yeni iPhone'u henüz piyasaya sürülmedi ama hakkında birçok haber ve resimleri sızdırılan telefonun konsept olarak ta görüntüleri çıkmaya devam ediyor.

Şimdiki konsept video ise transparan bir iPhone üzerine oldu. Zaten piyasada transparan yani şeffaf ekranlar mevcut. Bu ekranlar siyah beyaz versiyonlarıyla uzun zamandır üretiliyor. Ancak transparan ekranların renkli versiyonlarını üretmek çokta kolay değil. LG ve Samsung gibi firmalar bu teknoloji üzerinde çalışıyorlar. Ama henüz piyasaya sürülmüş bir ürünleri mevcut değil. Ayrıca transparan ekranların ne kadar kullanışlı olacağı da ayrı bir konu.

Videoda izleyeceğiniz iPhone 5 konsepti transparan ekranlı bir iPhone'un çok hoş bir görüntüye sahip olacağını da gösteriyor. Tabi ki de videoda ki görüntülerin şimdilik gerçek olması mümkün değil. Ancak ilerde bu görüntüler gerçek olabilir. Şimdilik iPhone 5′ten daha küçük dock girişi ve 4 inçlik ekran bekliyoruz.

[video=youtube;hsEUBLIJvmE]http://www.youtube.com/watch?v=hsEUBLIJvmE&feature=player_embedded#t=35s[/video]​

-efşan

-efşan

Üye
Bu özellik bana İphone inadımı kırdırım, İphone aldırabilir sanırım.

avcitalip

avcitalip

Üye
bu olayı aslında yazılımla çözebilirler,ana kameranın altında sürekli çalışan bir kamera olacak ve arayüzde sürekli telefonun arkasını gösterecek nekadar zekice değil mi ? :zuhaha:

-efşan

-efşan

Üye
bu olayı aslında yazılımla çözebilirler,ana kameranın altında sürekli çalışan bir kamera olacak ve arayüzde sürekli telefonun arkasını gösterecek nekadar zekice değil mi ? :zuhaha:
İşlemci, ram ve şarj tüketimini dikkate almak gerekirse pek mantıklı gelmiyor ama pratik yinede:ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bence olmaz ama güzel bir hayal.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
sadece idda

avcitalip

avcitalip

Üye

İşlemci, ram ve şarj tüketimini dikkate almak gerekirse pek mantıklı gelmiyor ama pratik yinede:ehe

ama saydam yapmaya kalkarsanız sadece ekranı saydam yapmanız gerekmiyor diğer donanımlarında saydam olması gerekiyor buda fiziksel olarak yapılması çok zor birşey ancak benim dediğim gibi bir kamera yerleştirilecek ve çok az enerji harcayacak...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Pek sanmıyorum olacağını ama :) İnşallah olur da gönlümüz açılır :tebessüm:

Enes

Enes

Üye
transparan güzel değil :D

15097

15097

Üye
Mükemmel bir fikir, mükemmel bir görüntü :tebessüm:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
adam duvar kağıdını değiştirmiş tabi şeffaf görünümü katar :P :P :ehe ama ilerde bu şekil olursa çok süper olur. (:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bu değilde Nokia'nın üstünde çalıştığı ve Galaxy Note2'de olacağı söylentileri olan esnek ekran daha çok ilgimi çekiyor.Bu sadece güzel görünüm sağlar kullanım adına pek yararı olmaz :hmmm

Matador03

Matador03

Üye
olursa yemin ediyorum alt üst olur piyasa :)

15097

15097

Üye
Teknoloji işte bu her an yeni bir şey çıkabilir :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Mozilla Labs'teki telefon gibi yapsın bu ne :D

xPaSHax

xPaSHax

Üye
boyle bı ıphoneye galaxy s3 ümü verırım ustune 150 tl ısterım ama :zuhaha:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Muhtemelen böyle bir iPhone ülkemizde 3500 TL felan olur.:D

Of şu Apple'ı sevmememin en büyük 2 sebebinden biri :ehe 1. Türkiyedeki psikopahalı fiyatlar 2.Bütün ergenlerin hava atma aracı olarak kullanması :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Of şu Apple'ı sevmememin en büyük 2 sebebinden biri :ehe 1. Türkiyedeki psikopahalı fiyatlar 2.Bütün ergenlerin hava atma aracı olarak kullanması :kıskıs:

Ben kendi başardığım şeylerle hava atmayı tercih ederim.Elin adamının yapıp da babamın parasıyla aldığım şeylerle değil.

• Beğen
Tepkiler: klongs ve Niizuma.Eiji
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt