Anket : Nokia 701 cfw olmasını istedikleriniz..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
Anket : Nokia 701 cfw olmasını istedikleriniz..
Arkadaşlar bi cfw yaptım. Harika oldu.. Paylaşacaktım ama bi konu açıp arkadaların ne istediğini öğreneyim dedm. Baa cfw de olmasını istediklerinizi yazar mısınız ?
Hangi modlar olsun ?
Neler olsun bu cfw de ?
Lütfen yazın..

- - - Eklendi - - -

cfw bitti sayılır ama siz istediklerinizi yazın elimden geldiğince eklemeye çalışacağım..

kraldost

kraldost

Üye
dual sound, renkli şebeke pil modu, hack , hafif akıcı bir efeckt, performans ,batarya modu, ve güncel widgetler olması kafi

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
Dediklerinizin çoğu var.. Performans modlarını kullanmayı düşündüm. Ama bataryayı olumsuz etkiliyormuş.. Bu nedenle tam performans modunu kullanmadım. Ama oyun için özel bi performans modu vardı kasmasını önlüyor. Sadece bu performans modunu kullandım..

Başka olmasını istedikleriniz varsa yazın lütfen..

• Beğen
Tepkiler: kraldost
kraldost

kraldost

Üye
aslında yazdıklarınız stebil bunu paylaşsanız bir kullanıp test edelim bakalım eksik ne varsa dile getirip tamamlayabiliriz forumda bir arkadas paylaşmış orjinal sürüme bir iki ufak ekleme yapmış bende yabancı forumda buldum hazır rofs3 üstüne ekleyip kullanıyorum gayet stebil ve akıcı birde siz paylaşın bakalım bir deneyelim ondan sonra konusuruz gene
şimdiden hayırlı çalişmalar diliyorum

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim.. Cfw harika oldu.. Gerçekten stabil ve harika çalışıyor. Yalnız bi kaç eksik vardı. Mesela opera mini tarayıcıdan girince facebook ta kalp simgesini ve bazı simgeleri göstermiyordu. Bu sorun yazı fontundan kaynaklanıyor. kurtuluş kardeşimiz bi font verdi bana o fontu deneyeceğim sonra flash atıp başka eksik ve hata var mı diye kontrol edeceğim.. Tahminen en geç yarın akşama kadar mediafire ye upload ederim.. Sonra forumda paylaşırım..

Hayırlı akşamlar kardeşim..

kraldost

kraldost

Üye
eyvallah kardeş kolay gelsin özcan arkadas telefon ilk açılınca nokia hesap soruyordu bunu kaldırırsan çok daha güzel olacak

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
Onu kaldırdım zaten kardeşim..
Benim adım serkan :)

- - - Eklendi - - -

Şimdi sadece widget ekliyorum. Şeffaf widgetler ile çok daha güzel olacak..

kraldost

kraldost

Üye
Onu kaldırdım zaten kardeşim..
Benim adım serkan :)

- - - Eklendi - - -

Şimdi sadece widget ekliyorum. Şeffaf widgetler ile çok daha güzel olacak..
var ol kardeş özcan diye seni kastetmedim forumda baska bir arkadasın paylaşımını kastetmiştim...
kolay gelsin

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
tmm krdeşim..
Şimi uplod ediyorum bitince konu açacam cfw bölümüne :)

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
İş yarına kaldı.. Sabah erkenden upload edicem CFW gecikti kusura bakmayın

• Beğen
kraldost

kraldost

Üye
keke senin cfw ne oldu up luyormusun

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
Upload bitti kardeşim Bugün işteydim anca upload edebildim. yarın sabah konu açıp görselleri, özelliklerini ve detaylı açıklamaları yapacağım..

• Beğen
kraldost

kraldost

Üye
eyvallah kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt