anrufenin yeni çince sürümünü çalıştıran war mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sym_3

Üye
    Konu Sahibi

yunus4554

yunus4554

Üye
tibiame oynayan varmı? :D

Oynuyordum.5 lvl dim.örümcekler bile beni öldürebilıyordu bi gün geziyoken tesadüfen zombilerin oraya gittim(gitmez olaydım)beni öldürdüler:(Baya bi EP gitti düştük mü 3 lvl e bende *+**+* lan dedim ve oynamayı bıraktım :d: :d:

sym_3

Üye
    Konu Sahibi
Oynuyordum.5 lvl dim.örümcekler bile beni öldürebilıyordu bi gün geziyoken tesadüfen zombilerin oraya gittim(gitmez olaydım)beni öldürdüler:(Baya bi EP gitti düştük mü 3 lvl e bende *+**+* lan dedim ve oynamayı bıraktım :d: :d:

Orda hiç tür k yok mu ya :D

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
oynamadım

yunus4554

yunus4554

Üye
:d: kılıç nasıl hareket ediyo yaw bu böcekler beni yicek yoksa :d:

hatırladığım kadarıyla kendiliğinden de saldırıyordu ama sen yine de 5 e bas :d: :d: Hee birde sanırım lvl 15 ten sonra premium istiyor o da kredi kartıyla oluyor(en azından ben oynarken öyle idi)

sym_3

Üye
    Konu Sahibi
hatırladığım kadarıyla kendiliğinden de saldırıyordu ama sen yine de 5 e bas :d: :d: Hee birde sanırım lvl 15 ten sonra premium istiyor o da kredi kartıyla oluyor(en azından ben oynarken öyle idi)

Boşwer ozaman panpa :d:

yunus4554

yunus4554

Üye

sym_3

Üye
    Konu Sahibi
yunus4554

yunus4554

Üye
:d:anrufen oynadınmı hiç :D

anrufeni tibiameden önce denedim server hatası verdinboşuna net'i mi yedi diye (100mb vardı sonra kaldı 75 :d:) sildim :d: ve bidaha denemeyi düşünmüyorum :d:

sym_3

Üye
    Konu Sahibi
anrufeni tibiameden önce denedim server hatası verdinboşuna net'i mi yedi diye (100mb vardı sonra kaldı 75 :d:) sildim :d: ve bidaha denemeyi düşünmüyorum :d:

Yeni çalışan sürümü çıkmış onun :d:

Metin137

Metin137

Üye
anrufeni çalıştırdım oyun da ki adım metin04 level altıyım bilen varsa biraz yardım etsin

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
ya alah aşkına çince oyundan ne anlarız biz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt