Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 da keşfettiğim bir şey.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
codblackops2
Üye
Konu Sahibi
5800 da keşfettiğim bir şey.
Arkadaşlar bugun mobil tv yükledim görüntü 58den beklenmeyecek kadar netti inanılmaz netti ben bu klip bilgilerindeki çözünürlüğü ve formatını filmler üzerinde denesem aynı net görüntüyü alır mıyım
Arkadaşlar bugun mobil tv yükledim görüntü 58den beklenmeyecek kadar netti inanılmaz netti ben bu klip bilgilerindeki çözünürlüğü ve formatını filmler üzerinde denesem aynı net görüntüyü alır mıyım
Eğer doğru format ve çözünürlüğü bulursan görüntü kalitesı artar tabıkıde..
El~PisToLeRo
Üye
DVD kalitesinde filmler ve net bir sekilde izleyebilirsin.Ekran çözünürlügü günümüz sartlarında düsü olsa bile bir film için 640x360 çok çok iyi bir deger.Format factory isimli program ile 5800 için mp4 film convert edebilirsin.
codblackops2
Üye
Konu Sahibi
kanalların uzantıları ram. klip bilgilerinde biçim : video / x-hx-wmv . Çözünürlük 360x288 çözünürlük düşük ama görüntü net.kanalların uzantısı da ram .yapılmaz gibime geliyor
El~PisToLeRo
Üye
360x640 formatında mp4 convert et bilgisayardan ve telefona at harika netlikte izlersin
Yok abi olmuyor herşeyi denedim format factoryde .ya tam ekran olmaz ya görüntü net olmaz
El~PisToLeRo
Üye
Ben 10 larca film atıp izledim tam ekran ve net bir sekilde.Ya ayarları yanlıs yapiyosun yada filmin sıkıntılı.
Ayarlarım şu şekilde..
codblackops2
Üye
Konu Sahibi
Tamam teşekkürler resim için
yavuzkaraca
Üye
hayırlı olsun
sublieutenant
Üye
Başlığı görünce eyvah dedim, yine bir menü tuşuna uzun basılınca çıkan pencere vakası filan mı diye
Allok video ya da video convert premier ile mp4 veya avi dene bakalım, ben iki formattanda çok memnunum. ama boyut biraz yüksek, örneğin 4 dakikalık klip 20-25mb. buluyor..