Kendilerini zehirleyene lafımız yok, keyfiniz bilir. Bari bize karışmasınBütün dumanı ciğerlere hapseden bir formül geliştirseler çok memnun kalırız
![]()

Avm lerin çıkşları sigara kokuyor nefes almadan geçmek gerekiyor açık hava bile temizlemiyor sigara kokusu yoğunlaşınca
Bütün duman ciğerlerine gitse onlarda zaten o sigarayı içmezler heralde![]()
Sigara konusunda çok dertliyim şükür ki evde içen yok![]()
bende lise 2 de başladım merak işte ara arada olsa bırakıp tekrar başlıyorum ama bir türlü kopamadım ha tam bıraktım dedim bişi oluyor içi ve sigara yine başla ha tam bıraktım yine o yüzden ben nereye o oraya içitiğim sigara malbora spacial yandan açılan (arklar arası sexi paket)

Çabuk bırak onu Büdüm.bende lise 2 de başladım merak işte ara arada olsa bırakıp tekrar başlıyorum ama bir türlü kopamadım ha tam bıraktım dedim bişi oluyor içi ve sigara yine başla ha tam bıraktım yine o yüzden ben nereye o oraya içitiğim sigara malbora spacial yandan açılan (arklar arası sexi paket)

başlamayanlara ne mutlu.
Başlayanlara da bir şey demiyorum, azaltmaya çalışın .
Aniden bırakmak çok daha etkili 
Aynen öyle. Ben bir dakika içinde bıraktım sanırım
YanlışAniden bırakmak çok daha etkili
Azaltırsın .... Yavaş yavaş çoğaltırsın eskisinden bile çok içersin![]()

YanlışAniden bırakmak çok daha etkili
Azaltırsın .... Yavaş yavaş çoğaltırsın eskisinden bile çok içersin![]()
Lise Bire Geçtim Arkadaşlar Sağolsunlar Hemen Uzattılar O Gün Bugündür Mübtelasıyım ^^ 5 Sene Olmuş
Konu Yaş Öğrenmek İçinmiydi
Yaşınızıda öğrendik ^,^
Sorsaydınızda Söylerdim 
Bu Arada Senin Bırakma Hikayeni Çok Merak Ediyorum Bu Gecede Sürekli Sordum Ama Hep Mecburiyetten Dedin Özelden Falan Yazarsan Sevinirim
Aynen öyle. Ben bir dakika içinde bıraktım sanırım![]()

filmler ve arkadaş çevresi çok özendiriyor, ben de böyle başlamıştım ama pişman değilim![]()
Devam et şimdilik