lumia 800 ülkemize gelmesi göründü

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia destek hattina guven olmuyor haklisin bir mt ile konuşuyorsun başka diyor digeri bambaşka fakat ben hem mail ile hem telefon ile son 10 gunde 20 kere ayni cevabi aldim hatta bir tane mailime onlar beni aradi bir saat falan konuştuk bu ay lumia800 kesin olarak satişa cikicak fakat Turkce dil konusunda herhangi bir bilgi yok

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Kendi soylediklerine kendileride inanmiyor bence cihaz cikacak fakat dil konusunda bilgi yok cihazi tr dil olmadan nasil satmayi dusunuyorlar

_RYUK_

_RYUK_

Üye
zaten cep telefonunun yasal olarak satılmasi için Türkçe dil desteğinin olması gerekiyor bence bu nedenle ingilizce olarak satışa çıkartamazlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yasal olarak Turkce dil olmasi sart degil sadece Turkce kullanim klavuzu vermek zorunda oyle olsa lg optimus7 de satilamazdi.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
_RYUK_

_RYUK_

Üye
orasıni bilmiyordum verdiğin bilgi için teşekkür ederim

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Valla nokia n8 guncellemelerinde oldurmedi surundurdu lumia lar nokia nin son sansi umarim bu cihazlarin guncellemelerinde de surundurmez bizleri

pRime.

pRime.

Üye
hala cihaz listesinde bile olmayan sayfaları göstere dur bakalım türkçe dil olmadan piyasaya çıkacak mı çıkmayacak mı göreceğiz.

barbin3900

barbin3900

Üye
dün gece e-mail attım nokia.com'a biraz önce aradılar konuştuk fakat türkiye satışı temmuz ayına sarkabilirmiş türkçe dil desteğinle ilgili çalışmalar devam ediyormuş gümrükte kayıtlar falan filan açıkçası soğmaya başladım ben bu lumialardan gidicem bi htc one s alıcam bu ay içinde çıkmazsa

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
dün gece e-mail attım nokia.com'a biraz önce aradılar konuştuk fakat türkiye satışı temmuz ayına sarkabilirmiş türkçe dil desteğinle ilgili çalışmalar devam ediyormuş gümrükte kayıtlar falan filan açıkçası soğmaya başladım ben bu lumialardan gidicem bi htc one s alıcam bu ay içinde çıkmazsa

Konu hort.:D

theposies

theposies

Üye

one s ler s3 işlemciyle gelcek :\

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Temmuzda bütün dünyada patlamış olacak, sakin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ben 800 ve 900'den umudu kestim zaten. Onlar türkiye'ye gelene kadar piyasayı 2 ve 4 çekirdek islemcili telefonlar sardı bile. Birkac ay daha sabredip wp8'li telefon (nokia yada htc) almak en güzeli.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ben 800 ve 900'den umudu kestim zaten. Onlar türkiye'ye gelene kadar piyasayı 2 ve 4 çekirdek islemcili telefonlar sardı bile. Birkac ay daha sabredip wp8'li telefon (nokia yada htc) almak en güzeli.

Bence de.

Üst Alt