Enes
Üye
baya ağır8. Snfn snlarında bı başladımlise bitti 1 sene geçti ve hala aralıksız içiyorum
Bkz: Camel Black![]()

baya ağır8. Snfn snlarında bı başladımlise bitti 1 sene geçti ve hala aralıksız içiyorum
Bkz: Camel Black![]()

Çunku 2 yaşındaki şeyleri hatırlaman çok zorben 5 yaşımdan itibaren hatırlıyorum herşeyi
![]()
aslında 2 yaşındayken yaşadığım bir olayın çok kısa bir anını hatırlıyorum 
ne kadar çok sigara içen varmış
furkan haklı![]()

bu illa kız olcak diye bişi yok. erkek arkadaşlarının yanında da kötü kokmak istemezsin.Ben her gün dişlerimi fırçalıyorum her gün özenle naneli sakız çiğnerim zaten ayda 1 en fazla 5 tane sigara içiyorum. Ayrıca zaten kız arkadaşım yok o yüzden içiyorum ya varda çok acayip bir durum benimkisi.![]()
Zaten anlatmak istediğim kokmadığımdıbu illa kız olcak diye bişi yok. erkek arkadaşlarının yanında da kötü kokmak istemezsin.

ben genel olarak söledim.Zaten anlatmak istediğim kokmadığımdı![]()
Tamam o zamanben genel olarak söledim.

içmeyin şu sigaraları yaa madem sağlığınızı düşünmüyorsunuz kız arkadaşlarınızı düşünün. ağzınız leş gibi kokarken kızlar sizin yanınızda nasıl dursun? bu yüzden sigarayı bırakın. Bu arada konu ağız kokusuna gelmişken lütfen herkes günde 2 kere dişlerini fırçalasın ve dilinizi de temizlemeyi unutmayın (fırçanın arkasında dil temizleyicisi var.).
ağzınızın nasıl koktuğunu anlamak için parmağınızı ağzınızın(dilinize vs.) içine sokun sonra koklayın parmağınızı o zaman anlarsınız. sonrada diceksiniz ki kendi kendinize insanlar nasıl dayanmış ağzımın kokusuna iğrennnççççç.

tatlım burda anlatım bozukluğu yaptın. ya ''içmeyen'' yerine ''içen'' yazıcaktın ya da cümlenin sonundaki ''içer'' yerine ''içmez'' yazıcaktınÇevresinde sigara içmeyen 1 kişi bile yoksa insan içer mi ?

Herkes özentilikle başlamıştır. Çevresinde sigara içmeyen 1 kişi bile yoksa insan içer mi ?

söylüyoruz ama bence boşuna söylüyoruz. onlar bildiğini yapacak. ya bi de dertliğim ondan içiyorum demezler mi. ne kadar saçma! sanki sigara sarhoş mu edioda unutturuyor. :/ canınız sıkkınken gidin bilgisayar oynayın. dışarı çıkın alışveriş filan yapın. yapıcak aslında bi sürü şey var ama insanlar hep tembel malesef :/İçmeyin arkadaşlar bu çok kötü bi alışkanlık.