isin icinden cikamadim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
isin icinden cikamadim
arkadaslar benim masa ustu bilgisayarda vista 32 bit yukluydu bende win7 64 bit yukledim ve ekran karti ati hd 6750 ve 4 gb ram e yukselttim ama ekran karti driver yukleyince pc de ses gitti internet kartinindada driver yukleyince internette gitti driverlari geri sildim duzelmedi sistemi ilk kurdugum zamana aldim yine duzelmedi ve bilgisayarin ozelliklerine baktigim zaman sistem 64 bit yaziyor bellek 4gb (2.94gb kullanilabilir ) yaziyor simdi ben vista alan ayrilmis korumali bolmeyi silip onun yerine win7 kurmak istiyorum ve anakartimin driverida elimde yok nasil alabilirim buda parcalari deyisitmeden onceki ozellikleri simdiden tesekkur ederim
( arkadaslar oem olan ayrilmis kismi sildim minitool partition wizard diye bir programla nasil yapildigi linkte anlatiliyor )

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Korumalı dediğiniz "oem" olarak geçen bölge mi?Aynı tip bölgeler bende de vardı bir linux dağıtımıyla sildim onları.Driver'ların 32 yada 64 bit olup olmadığını kontrol etmiş miydiniz?Bugun edindiğim bir bilgiye dayanarak soruyorum ekran kartınız 1gb mi?

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
Korumalı dediğiniz "oem" olarak geçen bölge mi?Aynı tip bölgeler bende de vardı bir linux dağıtımıyla sildim onları.Driver'ların 32 yada 64 bit olup olmadığını kontrol etmiş miydiniz?Bugun edindiğim bir bilgiye dayanarak soruyorum ekran kartınız 1gb mi?
evet korumali dedigim yer oem olarak gecen bolge driverlari kontrol etmedim ama sistem 32bit olarak kullaniliyordu buyuk ihtimallede 32bittir simdi yine vista kurulu evet ekran kartim 1gb atiredeon hd 6750 ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim.

15097

15097

Üye
kötü olmus geçmiş olsun :züü:

15097

15097

Üye
bulursun tabi

furcin

furcin

Üye
en iyisi baştan format at istediğin sistemi yükle sonra uyumlu driverleri kur

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi baştan format at istediğin sistemi yükle sonra uyumlu driverleri kur

oyle yapiyorumda ayrilmis kismi silemiyorum bir turlu ordan vistayi kaldirip win7 yuklemek istiyorum. cunku vista 32 bit win7 64bit bazen programlarda ve sistemde onun yuzunden hatalar cikiyor.

abandonware

abandonware

Üye
Allah kolaylık versin bende yazılımsorcan zannettim

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
bir arkadaş bahsetmiş, ubuntu gibi bir linux dağıtımıyla hardiskini yeniden yapılandır. hatta yapabiliyorsan yedeklerini alman gereken dosyalarin varsa al ve harddiski komple sil ve yeniden olustur. gparted bu konuda iyidir.

Ayrica anakartin win7 driver destegi olmasa da vista 64 bit driverlarini indir. Win7 kurduktan sonra el ile driverlari aygit yoneticisinden guncelle yada yukle.

Ram ile ilgili problem olsaydi daha farkli semptomlar olurdu. Kullandigin win7 surumunden farkli ve oynanmamis MSDN surumu win7 bulmaya calis.

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
bir arkadaş bahsetmiş, ubuntu gibi bir linux dağıtımıyla hardiskini yeniden yapılandır. hatta yapabiliyorsan yedeklerini alman gereken dosyalarin varsa al ve harddiski komple sil ve yeniden olustur. gparted bu konuda iyidir.

Ayrica anakartin win7 driver destegi olmasa da vista 64 bit driverlarini indir. Win7 kurduktan sonra el ile driverlari aygit yoneticisinden guncelle yada yukle.

Ram ile ilgili problem olsaydi daha farkli semptomlar olurdu. Kullandigin win7 surumunden farkli ve oynanmamis MSDN surumu win7 bulmaya calis.

ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim oem ayrilmis kismi minitoolswizar diye bir programla sildim hard diskide ayni programla komle sildim sonra win7 kurmaya kalktim surekli ekranda boot cd press enter diye hata verdi olmadi tekrar vista cd sini koydum 32 bitlik onu kurdu arkasindan bende tekrar win7 64 bit yukledim bir kac tane driver onlarin programlari var almistim

sizin dediginizi deneyim vista 64 bit driver indireyim bide oyle deniyelim

ramlari anlamis deyilim 4 gb dan 3 gb a dusurunce hic bir sorunum kalmiyor windows 7 tek dvd 32 bit ve 64 bit var belkide ondanda olabilir cok tesekkur ederim yardimlarinizdan dolayi

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim oem ayrilmis kismi minitoolswizar diye bir programla sildim hard diskide ayni programla komle sildim sonra win7 kurmaya kalktim surekli ekranda boot cd press enter diye hata verdi olmadi tekrar vista cd sini koydum 32 bitlik onu kurdu arkasindan bende tekrar win7 64 bit yukledim bir kac tane driver onlarin programlari var almistim

sizin dediginizi deneyim vista 64 bit driver indireyim bide oyle deniyelim

ramlari anlamis deyilim 4 gb dan 3 gb a dusurunce hic bir sorunum kalmiyor windows 7 tek dvd 32 bit ve 64 bit var belkide ondanda olabilir cok tesekkur ederim yardimlarinizdan dolayi

:rica:

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
yine bir ricam olacak
yanliz bu driverleri bulamiyorum nasil nerden bulacagiz ana kart cuba msi ms-7301 64 bit bir turlu bulamadim yardim edebilirmisiniz.

Diger actigin konuda cevapladim:oke:

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...