nasıl
: ağlama 
taha yok kayığpppp görenlerin insaniyet namın ahaber vermelerı
acaba test çözüyor olabilir mi bu gidişle beyni yakacak. Dün o kadar dedim 6 dan sonra test çözme dinlen diye. Gelince kulağını bir çekeyim şunun
mesaj atayım ıstersen pelin seni öylemis diye

acaba test çözüyor olabilir mi bu gidişle beyni yakacak. Dün o kadar dedim 6 dan sonra test çözme dinlen diye. Gelince kulağını bir çekeyim şunun
- - - Eklendi - - -
özlemiş olmasın o![]()

Ah ulan ah bi gün de biri böyle beni çağırır mı acaba tarık nerde çağırın diye![]()
tamam
yarında seni sorarımtamam

gerçekten yetişemedim ama internette biraz yavaş zatenDiğer arkadaşlarla tanıştım ben aykut kusura bakma acele oldu konuşamadık bunları. Yeni üye saayılırım buralarda. eğlenceli bi forum yaa
- - - Eklendi - - -
Voleybola çağırıyorlar smaçöre ihtiyaç vardır kendinize iyi bakın![]()

teşekkürlerselam arkadaslar. Sinavi olanlar. Allah zihin acikligi versin. Sinava girenlerede gecmis olsun. Forum cok hizli oldugundan gerektiği kadar takip edemedim.

nerde acabataha yok kayığpppp görenlerin insaniyet namın ahaber vermelerı
:abi dün değil bugun sabahdı oacaba test çözüyor olabilir mi bu gidişle beyni yakacak. Dün o kadar dedim 6 dan sonra test çözme dinlen diye. Gelince kulağını bir çekeyim şunun
çalısıyorum duramıyorum. durdum durdum sn gün patladım neden acep 
kıskandın mıAh ulan ah bi gün de biri böyle beni çağırır mı acaba tarık nerde çağırın diye![]()

vaaaaaaaaaaaaaaavvvv kim miş diye sormak mantıksızlık olur galiba
Yok şaka yaptım gerek yok sorma beni her saniye sorup merak eden biri var![]()

teşekkürler
nerde acaba:
abi dün değil bugun sabahdı oçalısıyorum duramıyorum. durdum durdum sn gün patladım neden acep
kıskandın mı
vaaaaaaaaaaaaaaavvvv kim miş diye sormak mantıksızlık olur galiba![]()

o ne demek ya anlamadım
pelin ben bağırmadım bunu
- - - Eklendi - - -
![]()

selamün aleyküm ne oluyor law burda![]()
:
o ne demek ya anlamadım
- - - Eklendi - - -
çağırmadım mı demek istedin
yine t9 off bıktım bunun yanlışlarından