Tango global olarak güncellemeye açıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tango global olarak güncellemeye açıldı
Gectigimiz günlerde t-mobile tango güncelleme haberini verdikten sonra bugün Kanada rogers ve Almanya E-Plus güncellemeyi vermeye başladı.20 Haziran olan tahminlerimiz bir iki gün sapmayla tutmuş gözüküyor.İlk olarak Lumia800 için güncellemeyi yayınlayan Telus gün itibariyle HTC Optimus7 için Tango güncellemesini yayınladı ve kullanıcılar şu anda telefonlarını güncelleyebilir.Test ve firmware aşamaları tamamlandıgında dev operatörler vodafone at&t t-mobile da güncellemeyi kısa sürede yayınlayacaktır.sonunda beklenen günler geldi galiba.Tabi bizler bunula yetinmeyiz hemen ardından wp7.8 güncellemesini beklemeye başlıyacagız gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

m542tf

m542tf

Üye
e hani warmı Türkiye'ye

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mustafa Turkiye'de wp cihaz satildi mi da guncellemesi ciksin:D

zorbaa

Üye
Isteyenin bir yuzu vermeyenin iki yuzu kara :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

tango ile Türkçe dil de çıkacaktı ya hani o bakımdan sorayım dedim (:)

Turkce olarak bu aralar lumia800ler cikabilir. Nokia destek hatti dil paketi uzerinde calişilyor cok kisa bir sure icinde satişa cikicak diyor. Bekliyoruz.

sataer

Üye
Isteyenin bir yuzu vermeyenin iki yuzu kara :)

sen güncelleyebildin mi?

Ayrıca Türkiye de Lumia800 ün çıkışını beklemek yerine netten 900 tl ye falan alabilirsiniz ben öyle yapıcam yakın zamanda kısmetse zaten 1200 den aşşa çıkmaz bizde.

m542tf

m542tf

Üye
sen güncelleyebildin mi?

Ayrıca Türkiye de Lumia800 ün çıkışını beklemek yerine netten 900 tl ye falan alabilirsiniz ben öyle yapıcam yakın zamanda kısmetse zaten 1200 den aşşa çıkmaz bizde.

wp8 ler kasım gibi çıkarsa 4 ay var o yüzden ilk nesil lumialar bana pek sıcak gelmiyor.

sataer

Üye
bana da öyle gelmiyor ancak 4 ay sonra cihaz alma şansım yok bir yıllığına bir lumia800 alacağı

m542tf

m542tf

Üye
ben en erken seneye yaz gibi telefon alma şansım var sana şimdiden hayırlı olsun

zorbaa

Üye
sen güncelleyebildin mi?

yok daha bakma firsatim olmadi pazartesi memlekete geliyorum donuste yaparim biraz n8 le hasret giderecem malum telefon kaydi felan filan durumlari var

ahmet_321

Üye
valla şuan tarattım yine bişey yok şimdi operatör dediniz ama ben avea kullanıyorum anlamadım bu olayı ha eyer telefon açılırken vodafone veya at&t gibi bişey yazıyosa onu kastediyosanız bende windows yazıyor sadece acaba kaç gün daha beklerim :vur:bilmm

barbin3900

barbin3900

Üye
sen güncelleyebildin mi?Ayrıca Türkiye de Lumia800 ün çıkışını beklemek yerine netten 900 tl ye falan alabilirsiniz ben öyle yapıcam yakın zamanda kısmetse zaten 1200 den aşşa çıkmaz bizde.
valla düşünmüyor değilim varmı alabileceğimiz güvenli bir site sakata gelmeyelim sonra

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Lumia sahiplerine hayırlı olsun :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla şuan tarattım yine bişey yok şimdi operatör dediniz ama ben avea kullanıyorum anlamadım bu olayı ha eyer telefon açılırken vodafone veya at&t gibi bişey yazıyosa onu kastediyosanız bende windows yazıyor sadece acaba kaç gün daha beklerim :vur:bilmm

pc ye bagladiginda nokia care suite veya nss pro varsa bilgisayarinda orada gozukur cihazin hangi ulke oldugu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
avustralyali operator telstra da satişini yaptigi 5 wp modeli icin tango guncellemesinin hazir oldugunu ve haziran ayi sonundan once guncellemeyi yayinlayacagini duyurdu

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt