Htc Wp8 Yol Haritası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Buarada konuda nokia düşmanları görüyorum.

Nokia aslında öyle bir çıkış yapıyorki göremiyorsunuz. N8 - N9 dan birden Nokia 808 ve Lumia 900 lere fırladı, duyurdu ve bu telefonlar çıktı. Bundan sonraki fırlamaları düşününce kalp larımı almam gerekecek bir dakka.

Bu arada HTC android ile satışa dursun Microsoft ve Nokia Tam gaz devam eder. HTC "Windows Phone telefonlarda üretti" denilmesi için üretmiş olabilir veya kullanıcılara "wp kötüymüş" dedirtmek için düşük cihazlar verip googleın sinsi planlarından olabilir. :konus:

Nokia'ya düşman olan yok elbette.
Ama fanatizm de iyi bir şey değil, bunu da unutmamak lazım(!).

Ben de yıllardan beri ve hala Nokia kullanıyorum, sevdiğim yönleri de epeyce var.
Ama "kötü" yada "eksik" gördüğüm yerde de eleştirmekten çekinmiyorum.
Doğru olan da bu diye düşünüyorum.
Nokia'mız var diye Pollyannacılık oynamanın alemi yok.
İyi yönüne iyi diyorsak, kötü yönüne de kötü demekle incilerimiz dökülmez.
Nokia'nın diğer markaların hızına yetişemediği ve piyasada darbe yediği gibi, başta Symbian kullananlar olmak üzere pek çok kullanıcıyı da mağdur ettiği açık. Bunu ben değil, rakamlar istatistikler ve milyonlarca yorum söylüyor.

Bir arkadaşın da dediği gibi "Nokia'nın WP8 ile tek atımlık canı kaldı"...
Onu iyi kullanır umarım, tek dileğim budur.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
HTC değilde artık Samsung'un Wp'yi sadece kötülemek için telefon ürettiğine inanıyorum.Bütün telefonların mı kötü olur be mübarek.Daha sonra o telefonları kullanan bazı süperzekalı forumdaşlarımızda WP çok kötü ben kullandım diyorlar...

klongs

klongs

Üye
samsung konusunda sana katılıyorum en son çıkardığı tel adreno 200 cpulu lumia 710 bile adreno 205 cpu ama wp8 de değiştirmeli bence çünkü nokia atak yapıor htc atak yapıyor sony wp8 li tel çıkarmayı düşünüyor

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
papakudioflu

papakudioflu

Admin
samsung konusunda sana katılıyorum en son çıkardığı tel adreno 200 cpulu lumia 710 bile adreno 205 cpu ama wp8 de değiştirmeli bence çünkü nokia atak yapıor htc atak yapıyor sony wp8 li tel çıkarmayı düşünüyor

sony ve lg wp8 telefon cikaramiyor ilk wp8 telefonlari samsung nokia htc ve huawei cikaricak diger markalar bunlardan sonra isterlerse cikarabilirler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

sony ve lg wp8 telefon cikaramiyor ilk wp8 telefonlari samsung nokia htc ve huawei cikaricak diger markalar bunlardan sonra isterlerse cikarabilirler

Henüz HTC kullanmak nasip olmadı ama Nokia'dan düzgün bir atak gelmezse, sanırım ilk WP(8)'li telefonum HTC olacak...
Bekleyip görelim bakalım WP8'li telefonlar çıkmaya başladığında kim ne tür donanımlar sürecek piyasaya...

Yüksek performanslı çift veya dört çekirdek işlemci, WP8 işletim sistemi, Çizilmez/kırılmaz cam, uzun ömürlü (2000 mah üzeri) batarya , tek elle kullanılabilecek büyüklükte ve yüksek çözünürlükte süper amoled ekran (4.5"i geçmemeli bence). 8MP (bence ideal) kalite lens ve flaşlı kamera... Ooof of... Bir an önce çıkmaya başlasalar da sergi gezer gibi gezip görsek :))

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Henüz HTC kullanmak nasip olmadı ama Nokia'dan düzgün bir atak gelmezse, sanırım ilk WP(8)'li telefonum HTC olacak...
Bekleyip görelim bakalım WP8'li telefonlar çıkmaya başladığında kim ne tür donanımlar sürecek piyasaya...

Yüksek performanslı çift veya dört çekirdek işlemci, WP8 işletim sistemi, Çizilmez/kırılmaz cam, uzun ömürlü (2000 mah üzeri) batarya , tek elle kullanılabilecek büyüklükte ve yüksek çözünürlükte süper amoled ekran (4.5"i geçmemeli bence). 8MP (bence ideal) kalite lens ve flaşlı kamera... Ooof of... Bir an önce çıkmaya başlasalar da sergi gezer gibi gezip görsek :))

Bence Nokia düzgün bir telefon üretecek hatta üreteceği telefonun Microsoft ile ortak çalışması olacağına dair söylentiler vardı bazı forumlarda.Öyle ya da böyle Nokia'ya güveniyorum çünkü bana göre Nokia'nın piyasaya dönmesi için son şansı.Olmadı bir HTC alırız bu modeller son derece tatminkar :)

Birde nedense telefon güzelleştikçe boyutu artmış :ehe

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tartışma ortamına gerek yok arkadaşlar.
İsteyen istediği markayı ve modeli alır.
Kendince herkes fikrini, eleştirisini yada övgüsünü dile getirebilir.
Kırıcı olmayalım birbirimize karşı.

theposies

theposies

Üye
sakin ya tartışmaya gerek yok :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Sağolasın hünkarım.Temizlemişsin ortalığı.Süpürgene sağlık.:ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Orta segment ise, Accord kod adlı modelle hedef
alınacak. 4.3 inç büyüklüğünde HD (1280 x 720
piksel) Super LCD 2 ekran, HD 1080p video
çekim yapabilen 8MP arka kamera, çift taşıyıcı ile
42Mbps mobil internet hızı, NFC çipi ve 1GB RAM'in
eşlik edeceği telefonda Rio'dakinden daha iyi bir çift çekirdekli çipseti bulunacak.
Rio ve Accord, Ekim ayında gelecekmiş. Zenith'in ise
yılın dördüncü çeyreğinde tüketiciyle buluşacağı
iddia ediliyor. Qualcomm çipset kullanımı ve ekran
çözünürlükleri dışında teyit edebileceğimiz hiçbir
cihaz ve hiçbir özellik yok. Aylar sonra çıkacak
cihazlarda bazı değişiklikler yapılabilir.

Bu arada o günlerde Nokia'dan adam gibi bir hamle gelmemiş olursa, HTC'nin ACCORD modeli çok cazip duruyor. WP8 ile Türkçe desteği de geleceği için bu modellerin çıktıktan sonra çok gecikmeksizin Türkiye'ye gelmesi muhtemelmiş.
Gözüme kestirdim:)

İnşallah; Android'li "One S" modelinde yaptıkları gibi radyo koymayı unutmazlar:)
Bir de bataryası uzun ömürlü, fiyatı ise makul olur umarım.

HTC Accord - Özellikleri toplu halde görelim:
-----------
Qualcomm Snapdragon S4 Çift Çekirdek 1.5 Ghz İşlemci (MSM8260A)
Adreno 225 GPU
1 GB Ram
4.3" boyutunda ve 1280x720 çözünürlüğünde LCD2 Ekran
8MP Flaşlı Kamera (1080P Video Kayıt ve İzleme)
42 Mbps HDSPA+
NFC
GPS
Bluetooth
Wi-fi
....
...
..

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Aynen kopturur gideriz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...