Gereksizlerin grubunu kurduk.. Buyrun içeri..

Sponsorlu Bağlantılar

joker.lg

joker.lg

Üye

Hakan sen sormadan ben söyliyim :D Benim hat gitti :D Telefon aldım ya o da Micro Sim destekli kestim biçtim hat eski diye okumadı telefon zaten 7610 dan başkası okuyamıyordu :D Bugün yeniden çıkarttırcam inşallah :)

vay tel modeli ne bakayım ?

CABBAR

CABBAR

Üye

sen verdiğim programı yükledin mi teli hackledikten sonra ilk yüklemen gereken oydu hani yükleyememıstın ya o yüzden :ehe

Hatırlattığın iyi oldu yaa o programı yükledim denedim ama girmedi internete

- - - Eklendi - - -

Eyw. saolasın :) Düşün Htc One X diye kulüp kurdum 50 üyesi var bende telefon yoktu daha, oyun arşivi yaptım telefon daha 2 gün önce elime geçti :)

Ne güzel işte herşey elinin altında şimdi oyun aramana gerk kalmamış:)

joker.lg

joker.lg

Üye
Hack tamamdır joker:) gece yaptım şimdi unsigned oyun arıyorum:) çok sağol

söyle söyleyeyim birde önüne gelen her programı uygulamayı yükleme sistem artıkları çakışabilir yani telefon bazen donar bazen bekler falan o yüzden dikkat edersin birde haber vermedin dün o kadar dosya yükledim :hmmm

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

tam bu saatte geri uyudum galiba dün yağmur yağıyordu sabah 5 i 10 geçe (bak saat bile biliyorum düşün nasıl ) yıldırım düştü abi rüya görüyordum sıcradim yataktan bilseydim konuşurdum seninle :ehe

- - - Eklendi - - -

maaşallah ortalıkta yoksun :islik bir mesaj attım dönmedin :trip: neyse nerdeydin :naughty:
Yoğunum dostum :sirit: Dediğim gibi o yüzden dönemedim sana trip yapma :) 2 gündür adam gibi giremiyodum telefonla uğraşmaktan oyun felan kolay değil yani elimizdeki telefon One X :sirit:

- - - Eklendi - - -

Hatırlattığın iyi oldu yaa o programı yükledim denedim ama girmedi internete

- - - Eklendi - - -

Ne güzel işte herşey elinin altında şimdi oyun aramana gerk kalmamış:)
Aynen öyle uğraşma derdim yok :) Aykut kim olduğunu felan öğrendin inşallah ismine güzel dedim ama :)

joker.lg

joker.lg

Üye
özelde dediğim gibi mi denedin ?

CABBAR

CABBAR

Üye

söyle söyleyeyim birde önüne gelen her programı uygulamayı yükleme sistem artıkları çakışabilir yani telefon bazen donar bazen bekler falan o yüzden dikkat edersin birde haber vermedin dün o kadar dosya yükledim :hmmm
Dungeon hunter 2 arıyyordum biraz önce indirdim şimdi deneyeceğim. Kafama takılan bişey var benim soft format atmak istiyordum ben telefon çok yavaşladı. soft formatla hack gider mi ki? biraz önce taha sakın atma gidebilir dedi

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Hakan'a bak sen gereksizim nelerde bilirmiş :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye

Yoğunum dostum :sirit: Dediğim gibi o yüzden dönemedim sana trip yapma :) 2 gündür adam gibi giremiyodum telefonla uğraşmaktan oyun felan kolay değil yani elimizdeki telefon One X :sirit:

- - - Eklendi - - -

Aynen öyle uğraşma derdim yok :) Aykut kim olduğunu felan öğrendin inşallah ismine güzel dedim ama :)

O meşhur aykutla alakam yok aman haaa:ehe

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Kahvaltı vakti birazdan gelirim :)

joker.lg

joker.lg

Üye

- - - Eklendi - - -

oh telefon daha kıymetli bizden demek :ağlarım: o zaman al bakalım
:gun1: :gun1: :gun1::gun1: :gun1: :gun1::gun1: :gun1: :gun1::gun1: :gun1: :gun1::gun1: :gun1: :gun1::gun1: :gun1: :gun1::gun1: :gun1: :gun1::gun1: :gun1: :gun1::gun1: :gun1: :gun1::gun1: :gun1: :gun1::gun1: :gun1: :gun1::gun1: :gun1: :gun1::gun1: :gun1: :gun1::gun1: :gun1: :gun1::gun1: :gun1: :gun1::gun1: :gun1: :gun1:

- - - Eklendi - - -

Dungeon hunter 2 arıyyordum biraz önce indirdim şimdi deneyeceğim. Kafama takılan bişey var benim soft format atmak istiyordum ben telefon çok yavaşladı. soft formatla hack gider mi ki? biraz önce taha sakın atma gidebilir dedi
bir dk

CABBAR

CABBAR

Üye
avea wap ile mi denedin ?

Avea wap ile de denedim avea internet ile de denedim olmadı. yanlış bişey yptım mı bilmiyorum. eğer vaktin varsa adımları tek tek yazabilir imsin? Bi de bende oper mini zaten varsı önce onu kaldırmadan üstüne kurdum olmadı sonra kaldırıp tekrar kurdum yine olmadı ya da ben yapamadım:bilmm

- - - Eklendi - - -

Kahvaltı vakti birazdan gelirim :)

Afiyet olsun :çay:

joker.lg

joker.lg

Üye

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Geldim kahvaltımı yaptım :çay: :)