Gereksizlerin grubunu kurduk.. Buyrun içeri..

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
Senin bölüm neydi ki? Bakıyorum taha yine forumda ne işi var ki diyorum. Allah şahit yerine başkası girdi foruma diye düşündüm. Bi de joker.lg ile gece biraz özelden konuştuk telefonu hackledim:)

- - - Eklendi - - -

Önceleri signed uygulama arardım geceden beri unsigned uygulama arar oldum yapabilmiş miyim diye test etmek için:):):)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
Senin bölüm neydi ki? Bakıyorum taha yine forumda ne işi var ki diyorum. Allah şahit yerine başkası girdi foruma diye düşündüm. Bi de joker.lg ile gece biraz özelden konuştuk telefonu hackledim:)
:D hayırlı olsun. Ben ve joker yarın sayısaldan(fenden) gireceğiz :)

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Ben yokum :vur

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun:)

CABBAR

CABBAR

Üye
Kafama takılan bişey var ama. Ben telefona soft format atmayı düşünüyordum eğer atarsam hack yapmam boşa mı olmuş olur:)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
Kafama takılan bişey var ama. Ben telefona soft format atmayı düşünüyordum eğer atarsam hack yapmam boşa mı olmuş olur:)
eer cfw yukledıysen had format ta atsan hack iptal olmaz. ama programla hacklediyse ıptal olabilir

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
sen proramla yapmmıssın format atma sakın. sen cfw yuklesene

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Selamın Aleyküm Gençlik pardon gereksizler :)

- - - Eklendi - - -

Dün akşam baya bi kaynatmışınız he bensiz :( 20 sayfa ne yaptınız siz len öyle :D

CABBAR

CABBAR

Üye
Aleykümselam efenim:)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Merhaba Aykut konuşamadık seninle k.bakma hoşgeldin dedim isim güzelmiş dedim kaçtım :) İşim vardı da bi de malum telefon aldım onunla uğraşıyorum bu ara nasıl gereksizleri beğendin mi :)

joker.lg

joker.lg

Üye
Günaydın grup gereksiz üyeleri :) gece yatmak nedir bilmemişsiniz en güzeli benim taktik. Vur kafayı yat uyu , aha böyle 6 olmadan kalkarsınız ;)

tam bu saatte geri uyudum galiba dün yağmur yağıyordu sabah 5 i 10 geçe (bak saat bile biliyorum düşün nasıl ) yıldırım düştü abi rüya görüyordum sıcradim yataktan bilseydim konuşurdum seninle :ehe

- - - Eklendi - - -

Selamın Aleyküm Gençlik pardon gereksizler :)

- - - Eklendi - - -

Dün akşam baya bi kaynatmışınız he bensiz :( 20 sayfa ne yaptınız siz len öyle :D

maaşallah ortalıkta yoksun :islik bir mesaj attım dönmedin :trip: neyse nerdeydin :naughty:

CABBAR

CABBAR

Üye
Merhaba Aykut konuşamadık seninle k.bakma hoşgeldin dedim isim güzelmiş dedim kaçtım :) İşim vardı da bi de malum telefon aldım onunla uğraşıyorum bu ara nasıl gereksizleri beğendin mi :)

Beğenmem mi hiç yaa sağolsunlar gece baya iyiydiler:) Hayırlı olsun telefon:)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

tam bu saatte geri uyudum galiba dün yağmur yağıyordu sabah 5 i 10 geçe (bak saat bile biliyorum düşün nasıl ) yıldırım düştü abi rüya görüyordum sıcradim yataktan bilseydim konuşurdum seninle :ehe
Hakan sen sormadan ben söyliyim :D Benim hat gitti :D Telefon aldım ya o da Micro Sim destekli kestim biçtim hat eski diye okumadı telefon zaten 7610 dan başkası okuyamıyordu :D Bugün yeniden çıkarttırcam inşallah :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Hack tamamdır joker:) gece yaptım şimdi unsigned oyun arıyorum:) çok sağol

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Beğenmem mi hiç yaa sağolsunlar gece baya iyiydiler:) Hayırlı olsun telefon:)
Eyw. saolasın :) Düşün Htc One X diye kulüp kurdum 50 üyesi var bende telefon yoktu daha, oyun arşivi yaptım telefon daha 2 gün önce elime geçti :)