bende hiç duymadım fakat yapılabilir diye umuyorum olmıcak bişe değilhiç görüp duymadım ama yapılırsa çok güzel olur

hocam şimdi o tuşu hiç kullanmıyorum desem yeridir en azından tuş kilidi olarak kullanmak istiyorum kim yapabilr acaba sitemizde yardımcı olsanızTamam açtım. Sistem tuşu olduğu için atanamaz ama sistemde oynama yapılabilir belki
Galaxy s3'ün hayırlı olsunTamam açtım. Sistem tuşu olduğu için atanamaz ama sistemde oynama yapılabilir belki

s3 aldı bizleri unuttu galibaGalaxy s3'ün hayırlı olsun![]()
sitede şunun yapılmasına yardımcı olan olmadıya helal olsun 
tatlım istediğin şey çok zor. istersen kurtulus40'a filan sor bakalım.s3 aldı bizleri unuttu galibasitede şunun yapılmasına yardımcı olan olmadıya helal olsun
![]()
olur yahu neden olmasıntatlım istediğin şey çok zor. istersen kurtulus40'a filan sor bakalım.
tatlım mıtatlım istediğin şey çok zor. istersen kurtulus40'a filan sor bakalım.
bu formda kızda mı var yaf
neyse ben umutluyum olmaz die bişe yok yapan olur elbet 
acab bunu kimden ögrenebilriz bunu yapabilsek eminim kullanan çok olurŞöyle biliyorum;
Değişenlerin listesi:
Kamera tuşu
Kilit Tuşu.
Diğer tuşlar sistemin önemli tuşları olduğu için değiştirilemez.
hangisinin dosyasını arıyorsunz normal kilit tuşunun mu yoksa istedigim tuşun dosyasını mı ?Hangi dosyada olduğunu bilsem hemen yaparım. Fakat bilmiyorum elimden gelen bir şey yok. Sizi unutmadım her gün uğruyorum buraya
acab bunu kimden ögrenebilriz bunu yapabilsek eminim kullanan çok olur
Hangi dosyada oldugunu kim bilebilir sitede acaba
- - - Eklendi - - -
hangisinin dosyasını arıyorsunz normal kilit tuşunun mu yoksa istedigim tuşun dosyasını mı ?
İstediğiniz tuşun