Suriye uçağımızı düşlürdü !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
StunnerDead

StunnerDead

Üye
    Konu Sahibi
Suriye uçağımızı düşlürdü !!
Arkadaşlar haberleri takip ettiyseniz suriye tarafından uçağımız düşürülmüş... benim şahsi görüşüm bunun basit bir olay olmadığını çok onceden planlanan bir olay olduğu. sizinde görüşlerinizi alayım.

codblackops2

codblackops2

Üye
Şerefsizler.. BU dEVLET neyi bekliyor hadlerini bildirsin şu suriyeye.gerçi daha pkk ile başa çıkamıyorlar

e.c

Üye
evet bide koruyoz onları yazık bize çok yazık önce kendimizi koruyalım...yazık günah ya o uçağa suriyeyi gebertsinler umrumda değil artık evime gelseler mesela almam yemin ediyorum almam denizde mi ne bulundu uçak
şu habere bak ya yazıklar olsun suriye

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
önümüzdeki uçaklara bakacağız artık

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Yazık ya sadece MÜSLÜMANLARI birbirlerine kırdırmaya çalışıyorlar adi herifler...!!!

CABBAR

CABBAR

Üye
Sorunları diplomatik olarak çözmek önemli ama karşında halkını dahi düşünmeyen şerefsizler varsa diplomasi sökmüyor. Yarın özür dilenir birkaç sert söz iki güne unutulur. Nereye kadar böyle teröre ve teröre yataklık edenlere tolerans gösterilecek?

joker.lg

joker.lg

Üye
Arkadaşlar haberleri takip ettiyseniz suriye tarafından uçağımız düşürülmüş... benim şahsi görüşüm bunun basit bir olay olmadığını çok onceden planlanan bir olay olduğu. sizinde görüşlerinizi alayım.

acaba üstümüzden geçen uçak mi bu düşen bugün öğlen geçti bir uçak nerden geçti görmedim ama sesini duydum suriye hemen karşımızda duruyor hatta ışıklarını bile görüyorum odamdan :)

joker.lg

joker.lg

Üye
ya bence bunlar bir oyundan ibaret ve biz o oyunun kurallarını görmüyoruz iyi oyuncuların tarafında oluyoruz sadece yani ben suriyede böyle şeyler olacağını düşünmezdim

StunnerDead

StunnerDead

Üye
    Konu Sahibi
Gülebilirsiniz ama Bence 3. dünya savaşı çok yakın. ortadoğuyu kana bulamak istiyorlar .

Otroligt

Otroligt

Üye
Apaçık bir savaş daveti gibi sanki. Yoksa neden evet biz düşürdük desinler ki.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:hmmm :hmmm :hmmm

Anlamaya çalışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt