Nokia uygulamalari yayinlandi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia uygulamalari yayinlandi

Microsoftun gelistirici konferansinda wp8 ve mevcut cihazlar icin wp7.8i duyurmasinin ardindan nokianin yaptigi sunumda haberi verilen lumia cihazlari icin yeni uygulamalar cok da bekletilmeden kullanima sunuldu. Bugun itibari ile nokia camera extras ve nokia play to marketplaceteki yerini aldi. Kamera extras kuruldugunda direk olarak kamera arayuzune ekleniyor ve kamerayi actiginizda ayarlarda 4tane cekim modundan istediginizi secebiliyorsunuz. Play to ise cihazinizin destekledi dlna ozelligini uyumlu cihazlarla etkin bir şekilde kullanmanizi sagliyor.

Uygulamalari asagidaki marketplace linklerinden indirebilirsiniz.
KAMERA EXTRAS:
PLAY TO:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve m542tf

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bilgi için teşekkürler hocam.

m542tf

m542tf

Üye
bi lumiamız olsaydı kurardık ama yok işte bilgi için :tşk:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben kurdum kamera uygulaması cok hoş olmuş. Kamera tuşuna basili tutunca araliksiz hizli cekim yapiyor kamera arayuzunde kullanimi basit panaromik cekim modu da eklenmiş

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
papakudioflu hayırlı olsun arkadaşım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
asil hayirli haberi aldik ama ceviri yapmam lazim musait degilim o daha sevindirici.

m542tf

m542tf

Üye

Microsoftun gelistirici konferansinda wp8 ve mevcut cihazlar icin wp7.8i duyurmasinin ardindan nokianin yaptigi sunumda haberi verilen lumia cihazlari icin yeni uygulamalar cok da bekletilmeden kullanima sunuldu. Bugun itibari ile nokia camera extras ve nokia play to marketplaceteki yerini aldi. Kamera extras kuruldugunda direk olarak kamera arayuzune ekleniyor ve kamerayi actiginizda ayarlarda 4tane cekim modundan istediginizi secebiliyorsunuz. Play to ise cihazinizin destekledi dlna ozelligini uyumlu cihazlarla etkin bir şekilde kullanmanizi sagliyor.

Uygulamalari asagidaki marketplace linklerinden indirebilirsiniz.
KAMERA EXTRAS:
PLAY TO:

asil hayirli haberi aldik ama ceviri yapmam lazim musait degilim o daha sevindirici.

hangi haber

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben kurdum kamera uygulaması cok hoş olmuş. Kamera tuşuna basili tutunca araliksiz hizli cekim yapiyor kamera arayuzunde kullanimi basit panaromik cekim modu da eklenmiş

Hayırlı olsun hünkarım.İnşallah bize de nasib olur.

Del Rey

Del Rey

Üye
:tşk:

genpoker

genpoker

Üye

Uygulama kamera ile sekronize mi çalışıyor yoksa özelliklerden faydalanmak için uygulamayi mi açmak gerekiyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uygulama kamera ile sekronize mi çalışıyor yoksa özelliklerden faydalanmak için uygulamayi mi açmak gerekiyor

senkronize kamerayi actiginizda cekim modunu ayarlardan seciyorsunuz

theposies

theposies

Üye
teşekkürlr abi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...