Kuzum bence sat kurtul
Şaka bir yana bu benim fotoğraf makinesinde de oluyor nedenini bilemiyorum ama sorun olmadığını düşünüyorum![]()

Vay be.5800ın daha ne marifetleri varmış da haberimiz yokmuş.Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
- - - Eklendi - - -
Yok daha alalı 2 ay oldu![]()

eğer ortam karanlıksa ekranın ışığıda karanlık oluyor ama aydınlık bir ortamdaysan ekranın parlaklıgıda aydınlık oluyor.![]()

Rica ederiz kardeş. Bu arada hayırlı olsun![]()

ışık sensörü ortama göre ışığını kendi ayarlar göz yormasın diye ne de olsa akıllı telefon hem de 5800 zeka küpü 
Tam tersi değilmiydi ya ortam karanlıksa aydınlık oluyor ekran.
- - - Eklendi - - -
Teşekkürler![]()
sorularınıza hayranımışık sensörü ortama göre ışığını kendi ayarlar göz yormasın diye ne de olsa akıllı telefon hem de 5800 zeka küpü
- - - Eklendi - - -
yok tersi değil düzü doğru yani

Yok kardeşim karanlıkta kısıyo ışığın çok olduğu yerlerde artırıyor. O kısık ışıkla zaten güneş ışığı vurduğunda ekranı göremezsin![]()

benim bildigim hayır.ipodda dısarı cıktıgında ekran parlaklıgı artıyor cünkü günesten dolayı yansıma yapıyor parlaklık artırınca yansıması azalıyor dogal olarak dolayısıyla tam tersi değilTam tersi değilmiydi ya ortam karanlıksa aydınlık oluyor ekran.
- - - Eklendi - - -
Teşekkürler![]()

benim bildigim hayır.ipodda dısarı cıktıgında ekran parlaklıgı artıyor cünkü günesten dolayı yansıma yapıyor parlaklık artırınca yansıması azalıyor dogal olarak dolayısıyla tam tersi değil![]()

alalı 2 ay olmus garantiye yolla o zaman sen onuDediğim gibi.Bence benim telefonun sensörü bozuk![]()

Mat-Anti Glare bir film lazım kuzum .. Herkese dağıtalım güneşte de görünsün telefon![]()

evet dağıt bi zahmet lütfen
Mat-Anti Glare bir film lazım kuzum .. Herkese dağıtalım güneşte de görünsün telefon![]()

Deneylerim sonucu sorunun telefonda değil bende olduğunu keşfettim