wp'yi de portladılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
wp'yi de portladılar
[video]http://www.youtube.com/embed/n6bY2pbAZh8[/video]
Evet windows phone7 ZTE blade telefona portlanmiş. Ayrintilari rusça bilenler aşagidaki linkten takip edebilirler.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Vay be!İlginç.Acaba gerçek miki?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
eger gercekse ki gercege benziyor cok guzel bir olay fakat nasil yaptilar acaba:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
eger gercekse ki gercege benziyor cok guzel bir olay fakat nasil yaptilar acaba:hmmm

Ben de o yüzden tereddüt ettim hünkarım.Ama bana Android'de seçenekler olan dokunmatik tuşun geri için kullanılması çok gerçekmiş gibi geldi...

MücahitTokgöz

ustalar güzelde güzel olmasına bizim symbian canavarları kaldırmazki wp yi :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen

MücahitTokgöz

bak hiç düşünmemiştim 1 ghz ,512mb ram vs. var bu cihazlarda neden olmasın evet haklısın :)

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MücahitTokgöz
mert_1047

mert_1047

Üye
Arkadaşlar kusura kalamyın ama symbianlı cihazlarla bunları karıştırmayın zte blade quallcomm işlemci kullanıyor. Bu Port doğru olabilir daha önce donanım benzerliğinden ötürü hd2'yede port edilmişti. Symbianlı cihazlar wp'nin minimum donanım isteği karşılayamıyor herşeyden önce.(En ufak örnek verecek olursak wp7 quallcomm işlemcilerle çalışıyor microsoftun anlaşması o yönde. minimum istediği çözünürlük 800*480 vs...).

sataer

Üye
aynen symbianda olsa bile zaten bootloader var. N9 a portlanır mı acep :hmmm

mert_1047

mert_1047

Üye
aynen symbianda olsa bile zaten bootloader var. N9 a portlanır mı acep :hmmm

Wp sadece quallcomm tabanlı cihazlarda çalışıyor. Yani imkanı yok şuan için wp8'dede quallcommla anlaştılar. İlerde omaplı cihazlarda görürsek olabilir. N9 omap tabanlı işlemci kullanıyor bu yüzden olmaz.

sataer

Üye
Wp sadece quallcomm tabanlı cihazlarda çalışıyor. Yani imkanı yok şuan için wp8'dede quallcommla anlaştılar. İlerde omaplı cihazlarda görürsek olabilir. N9 omap tabanlı işlemci kullanıyor bu yüzden olmaz.

Teşekkürler.

SilentOne

SilentOne

Üye
adamlar başarmış walla android li telefon alırken qualcommlu alıcan aga artık ne kurarsan

TheMadness

TheMadness

Üye
Yakinda s3e gelirse sasirmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt