gulyabani nedir ?neyin nesidir?

Sponsorlu Bağlantılar

..YANK..

Üye
    Konu Sahibi
gulyabani nedir ?neyin nesidir?
gulyabani issiz ovalarda , collerde ve yollarda yolculara musallat olan bir hortlaktir.ismi col devi anlamindaki gul-i beyabani den gelmektedir.insanlara eziyet ederek oldurur ve etlerini yer.dev gibi kocamandir.uzun bir sakli ve elinden dusurmedigi bir asasi vardir.bedeni killarla kaplidir ve pis kokusu dayanilmazdir.
her yoreye gore gulyabi degisebiliyor
ornegin bazi yerlerde gulyabaninin onlarin yanina geldigi ve konusup guresmeyi teklif ettigi anlatilir.
yolcu yenerse problem yok beyler ama gulyabi yenerse yolcu bir sure sonra hastalanip olurmus siz siz olun her onunuze gelenle guresmeyin
birde bu pis menem gulyabini uyuyan yolcularin yanina gelir ve ayaklarini yalarmis .yolcu hic hissetmezmis.ayak altindaki deri incelir ve kisi olunceye kadar gulyabini onun kanini icer
arkadaslar zaten soz verdigim dun vlad drakuladan sonra bunu yazdim buda ilgi cekerse baskasini yazcam

Superfan

Superfan

Üye
Tosunpaşa

larten123

larten123

Üye
süt kardeşler:naughty:

..YANK..

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar belirteyim gene copy+paste olayi yoktur el emegi goz nuru

lolaman

lolaman

Üye
Metin2de de gulyabani var :D ama artık oynamıyorum :D

Enes

Enes

Üye
ss de ekle :D

_RYUK_

_RYUK_

Üye
kemal sunal aklıma geldi bi an :)

..YANK..

Üye
    Konu Sahibi
yav iyce sapittiniz ben yolculara musallat olur diyorum metin2de var :) sut kardesler :)gulyabani goren masum maxicep uyeleri

Enes

Enes

Üye
başka ne gelir ki akla zaten :D

lolaman

lolaman

Üye
Enes

Enes

Üye
Yani ne gelicek bunu mu diyecem Bi gün gülyabanilerle loca da oturuyoruz nası içkiliyim ordan eve gittik maçı izledik gulyabanilerle falan mı diyeydim :D
hayal gücünü kontrol et artık :D

tempestshine

tempestshine

Üye
ayakları yalarmış +o(

KayraBey

KayraBey

Üye
Hayal ürünü...

..YANK..

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben burda zaten bunlarin gercek olmadini bildiginizi dusunerek paylastim sadece halk arasindaki inanislari bunlar

3rhan336

3rhan336

Üye
gulyabani yoktur! :ehe

Enes

Enes

Üye
vardır vardır :ehe

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
kemal sunal :)