Ahh lanet olsun :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
Ahh lanet olsun :(
N70 versiyon güncelleme öncesi tel hafızası 21 mb idi ... Şimdi 19 mb oldu ... Bu ne saçma birşey arkadaş ... 19.5 le kullanırken şimdi 18.3 Mb ile kullanıyorum teli ... Bunu eski haline getirmenin bi yolu varmı ... ( bu arada halen umts mod u ayarlayamadim ) ...

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
Arkadaş sen 18 mb bulduna dua et biz 7 mb ile duruyoz :)

yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
Tel hafızasını kullanmadığım için aslında çok önemli değil kaç olduğu .. Sadece hızdan düşüyo doldukça ..

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
Güncelleme ile gelen yenilikler hafızada biraz alan doldurmuş.19 mb bi kenara benim tel 6630 format sonrası 9 mb oluyor tel hafızası.Ve yazı fontu tema falan derken kalıyor 5 mb bununla idare ediyorum :) bence sen bunada şükür de ;)

yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
Yazı fontu kullanmıyorum ... Temalarin telde ne işi var atsana karta ... Resimler vs zaten kartta .. Sadece smartsetting yükleniyor tele ... Düzenlemeler oyunların dat dosyaları derken 1 mb filan ediyo ışte hepsi ... Şu an 18 mb ile kullanıyorum ..

emrekekil

emrekekil

Üye
benim de n70 var ne zamandan beri 19 mb senin eski sürüm 5.0707 ise olabilir 5.737 de 19 mb oluyo.UMTS modunu geçen yine sormuştun herhalde şimdi telefonunu usb ile tak phoenix i aç open product ten telefonu filan bul işte sonra telefonun normal modda kalması gerekiyo daha sonra =>product menü ye gel => product system mode ye tıkla => önce read de eğer 2 kutucukta wcdma olduysa write de olmuyorsa telefonun 3g çeken bir yerde olması lazım

yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
Benim tel 5.705 gözüküyo ... Son sürüm bu diyo ...
... bende bi phonex programı var o sistem mod kısmındaki kutucuklarda hiçbirşey gözükmüyo ... Kutucuklarda seçenek yok ...

emrekekil

emrekekil

Üye
Benim tel 5.705 gözüküyo ... Son sürüm bu diyo ...
... bende bi phonex programı var o sistem mod kısmındaki kutucuklarda hiçbirşey gözükmüyo ... Kutucuklarda seçenek yok ...
o zaman senin telefon tam olarak bağlanmıyor olabilir bilgisayara

yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
o zaman senin telefon tam olarak bağlanmıyor olabilir bilgisayara

Nasıl bağlanmıyo dostum ya ... Pc de yazı bile çıkıyo ışte n70 bağlandı diye .. Dahası ne bunun .. Programda görüyo teli .. Herbirseyi yapıyorum ama umts olayı halen olmadı ...

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bosver artik kaç sene n70 kullanacaksin!!!
Bence ugrasmaya gerek yok....
;)

yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
Hey yarabbim :)

erdmerdm

erdmerdm

Üye
182 mb bos diyo arkadaslar telefon.d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt