Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atom bebekte son durum!
Sponsorlu Bağlantılar
Malamadrı
Üye
mağaza daki yorumlara baktım biri kafadan 20 haziran yazmış yani kısaca kafa bulmuş oyun hala kapalı bence kapandı açılmaz daha
lolaman
Üye
Kürtajın yasaklandığını duydular ondandır
Malamadrı
Üye
emreli01
Üye
maxirabit
Üye
Tamamen kapattılar da,sorun var diye oyalıyorlar sorun falan yok aslında,maksat artık yararlanılmasın
Malamadrı
Üye
başka oyun yokmu beyler buna benzer
sataer
Üye
yok malesef
blackcemre
Üye
Niye o zamna hala nokia store de
jetiks
Üye
dün sabah bana 9-13 arası konuşma geldi kapanmadan önce oynamıştım galiba yavaş yavaş açılıyor
25umit05
Üye
atom bebek tamamen sona erdi eskiden kendi kendine hediye geliyodu ama bu gün gelmedi malesef
Malamadrı
Üye
nokia milyonlarca müşteri kaptı o yüzden mailleri dikkate almıyo sadece arayıp geçiştiriyo sinirlenmemek elde değil
Makale_Helvetia
Üye
bu oyun bitti artık açılmaz..geçmiş olsun..iyi faydalandık gene de..
Mad EagLe
Üye
bencede iyi faydalandık son 1 ayda 836 mb harcamışım borumu
Kontör olmadığı için rahatlıkla kota bitene kadar kullanıyodum. Günde 100mb kullanyodum.100x30 = 3 GB Yapıyor sanırım + 50 sms den aşağıya inmiyodum ordanda 1500 sms
Kontör olmadığı için rahatlıkla kota bitene kadar kullanıyodum. Günde 100mb kullanyodum.100x30 = 3 GB Yapıyor sanırım + 50 sms den aşağıya inmiyodum ordanda 1500 sms