n8 kamera dan ciktiktan sonra donma.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
n8 kamera dan ciktiktan sonra donma.
2 saattir tlfnu 10kez kapadm actim ama duzelmedi. Kamerayi aciyorum resim cekyim yada cekmiym kameradan ciktiktan snra kamera lens kapagi kapanmiyor ve kamera uygulamasi acik kaliyor. We tlfn cok agir isliyor. Ne yapmam lazim. Lutfen flash demeyn verileri kaybetmek istemedgm icn orjinal belleyi ble yuklemedim.

backwater

backwater

Üye
belleyi yüklesen verileri yine kaybetmezdin

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
annadan belleye ilk gectgm zaman hersey slndi kaytli oynlarm tlfn hack. Temalar hepsi gtti

- - - Eklendi - - -

yanı bu sımdı bı benımmı basıma gelıo daha once karşılaşan yokmu bu sorunla? yoksa flash demeyn dedım dıyemı kımse bısey yazmıyo :)

backwater

backwater

Üye
flash at demeseler bu seferde formatla diyecekler formatlayıncada ayarları bırak bazı programlarda siliniyor yani ne kadar istemesende en garanti yol flash...

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
flash ve format iksde ayni sey zatende. Mesela camera pro vb uygulamalarda donma yapmio kamera sadece telefonun kendi kamera uygulamasnda donma war

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
orjinal anna'mı kullanıyorsun?

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
hayır kurtulusun bellesını kullanıyorum.. verılerımı kaybetmemek ıcınde orgınal belle yuklemedım yuklemeyıde dusunmuorm bu kamera sorunu bugun basladı durduk yere yazılımsal bı hata ama sanırım format dan baska caresı yok

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
sakın hard atma telefona bi daha belle yükleyemezsin ben 3 aydır anna kullanıyorum bendede tel yavaşlamış ve kamera kapağı açılmamıstı

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
komple hafizalari bicmlendrdim. Orjinal belle kurdum duzeldi

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Verilerni yedekle daha sonra orjinal belle kur zaten yeni işletitm sistemi yüklersen nokia suite otomatk olarak tüm telefonu yedekliyor daha sonrada eski haline yüklüyor yani bazı uygulamalardan fedakarlık edeceksin artık

mh.

mh.

Üye
sakın hard atma telefona bi daha belle yükleyemezsin ben 3 aydır anna kullanıyorum bendede tel yavaşlamış ve kamera kapağı açılmamıstı

doğru hard atınca herşey gidiyor ve tel sapıtıyor ama naviden orjinal yazılım indir flasla her şey orjinal oluyor.. Ondan sonra cfwde yuklerseniz soft format atıp ve E depo hafızasını biçimlendirn öyle flash atın. Ben çok denedim en sağlıklısı bu şekilde oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt