Comms Launcher Widget v1.00(0) Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Comms Launcher Widget v1.00(0) Unsigned
Hızlı erişim tuşları ile temasların Widget grupları. Herhangi bir temas düğmesine tıklayarak alınan widget aramaları, mesajları, vb görünür.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, yaren_dede, jatvalca ve 1 kişi daha

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler

jatvalca

jatvalca

Üye
ooo süper uygulama
emeğe saygı teşekkürler kardeşim

• Beğen
Tepkiler: najanaja
OG_Ömer

OG_Ömer

Üye
Resimdeki saat widgetini bulabilirmisin :)

• Beğen
Tepkiler: marcelo48
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
teşekkürler güzel birşeye benziyorda tam olarak anlamadım one contact widget tarzı birşeymi ? :)

• Beğen
serecans

serecans

Üye
teşekkürler

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Teşekkürler

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler güzel birşeye benziyorda tam olarak anlamadım one contact widget tarzı birşeymi ? :)

tel yazılımdan geldiği için rehber sıfırdı yeni denedimhani telin normal favoriler var ya 4 tane kişi seçiyon bu da aynı favori 4 kişi seçiyon ama tek fark tel in orjinalinde kişiye tıklayınca rehber bilgisine giriyo ya bunda kişiye tıklayınca önizlemedeki gibi üstünde 3 seçenek çıkıyo arama msj gönderme ve rehberdeki bilgisini görüntüleme işte öyle bişey umarım anlatabilmişimdir :)

- - - Eklendi - - -

rica ederim

- - - Eklendi - - -

rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

tel yazılımdan geldiği için rehber sıfırdı yeni denedimhani telin normal favoriler var ya 4 tane kişi seçiyon bu da aynı favori 4 kişi seçiyon ama tek fark tel in orjinalinde kişiye tıklayınca rehber bilgisine giriyo ya bunda kişiye tıklayınca önizlemedeki gibi üstünde 3 seçenek çıkıyo arama msj gönderme ve rehberdeki bilgisini görüntüleme işte öyle bişey umarım anlatabilmişimdir :)

- - - Eklendi - - -

rica ederim

- - - Eklendi - - -

rica ederim.

anlatabildin dostum hoşuma gitti indiriyorum hemen teşekkürler :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

anlatabildin dostum hoşuma gitti indiriyorum hemen teşekkürler :)
iyi o zaman :) bence de telin orjinal favorilerinden daha kullanışlı dirket arayabiliyor yada msj gönderebiliyosun. rica ederim güle güle kullan kardeşim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

iyi o zaman :) bence de telin orjinal favorilerinden daha kullanışlı dirket arayabiliyor yada msj gönderebiliyosun. rica ederim güle güle kullan kardeşim.
evet yükledim oldukça başarılı resme bakınca ekranda çok yer kaplıyor sandım ama orjinali gibi bir sıra kaplıyor orjinalinde kişi kartına giriyor ve arka planda kalıyor bunda öyle değil one contack kullanıyordum ondada sadece 1 kişi ekleniyor bir sıraya zaten 4 ekran kullanıyorum anca sığıyor iyi oldu bu :)

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

• Beğen
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
kullanışlı bir uygulama. emeğine sağlık.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya çok kullanıyordum bunu cfw yükledim dün şimdi yüklenmiyor bir tek bu yüklenmedi :vur

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum güzel paylaşım geçen bunu araştırdım bulamadım :(
:tşk: :oke:

hizan

hizan

Üye
teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt