N8 lütfen ama lütfen yardim !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

krbck42

Üye
    Konu Sahibi
N8 lütfen ama lütfen yardim !!
Arkadaşlar öncelikle tel yurtdışından gelme 1 senedir kullanılıyodu ve donma yaşanmaya başladı kafasına göre belli aralıklarla donuyodu ve kapatıp açınca kendine geliyodu telefoncuya verdim tanıdık birine sağolsun yaptı ne yaptığını bilmiyorum 2 3 hafta sorunsuz çalıştı derken, ben uygulama oyun felan yükledim toplam 12 13 tane belki de daha fazla olabilir kullandım telefonu batarya az dedi derken bi video açtım dondu tekrar ve eski probleme döndü hatta daha sık donmaya başladı bu sefer hiç kullanılamıyodu ben bu seferde teknik servise götürdüm adam yazılım mı attı ne yaptıysa gene donmaya başladı lütfen flash felan atmayıda bilmiyorum lütfen yardımcı olun ya.. çok sinir bozucu bıktım artık

larten123

larten123

Üye
forumdan nsekiz adlı arkadaşa ulaş teamwieverla sana bağlanıp flash atar halleder benim kanaatim yüklediklerinden yana...

krbck42

Üye
    Konu Sahibi
ama şu an telefon bomboş hiçbi uygulama felan yok yani

- - - Eklendi - - -

forumdan nsekiz adlı arkadaşa ulaş teamwieverla sana bağlanıp flash atar halleder benim kanaatim yüklediklerinden yana...

larten123

larten123

Üye

- - - Eklendi - - -

:hmmm sen bi nsekize ulaş biçimlendirme yaptın mı

ANIL

ANIL

Admin
depo hafızayı biçimlendirip dead flash atarsak telefon ilk günkü haline gelir.

krbck42

Üye
    Konu Sahibi

flashla çözeriz büyük ihtimal. bu arada mehmet mesaj kutun dolmuş.

tamm sildim mesajlaarımı 2 tane hak vermiş forum ondan yazıp siliyorum özelden attım mesajımı ben

- - - Eklendi - - -

inşallah kolay gelsin iyi geceler

Eyv . Sağolasın sanada iyi geceler.

- - - Eklendi - - -

ARKADAŞLAR DEAD FLASH ATTIĞIM HALDE DONMA DEVAM EDİYO ELBETTE BİRAZ HIZLANDI HEMEN AÇILIYO AMA WİDGETLER KENDİNE GELİRKEN TEL AÇILIRKEN BEN HİÇ DOKUNMASAM EKRANA DONUYO AMA AÇILINCA BEN DOKUNURSAM BİRAZ DAHA GEÇ DONUYO LÜTFEN KVK YA GÖTÜRÜP PARA VERDİRTMEYİN BANA YA :@ :((

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
kardeş annaya dön sonra tekrar flashla

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye

krbck42

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt