Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
belle için güzel effect ler??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless
Üye
Konu Sahibi
belle için güzel effect ler??
arkadaslar belle ıcın guzel efectler lazım kurulus anlatımı ıle beraber .. sımdıden tesekkurler
yavuzkaraca
Üye
symbian belle ile ilgili bölüme gir bak daha iyi
matchless
Üye
Konu Sahibi
gırıp bakdımda cok eskı efeckler var uygulamak ıstedım bı ıkıtanesını ama calısmadı yenı guncel bı efect kullanan bı arakdas varsa tavsıye edebılıcek beklıyorm
yavuzkaraca
Üye
anladım umarım istediğin gibi efect bulursun hocam.
matchless
Üye
Konu Sahibi
dırek efect klasorunu paylassalarda olur ya ben kullanıodm guzel bı efectım vardı ama orjınal belleye gectıkden sonra sılındı dogal olarak adınıda unuttum efectın :S
jın hao yu denedım guzel degıl forumda bı konu vardı onuda bulamıyorm yaklasık 6 ay once ındırmısdım o effectı de guzeldı aama bulamıcam sanırım o yuzden ona benzer bısey arıyorum
jın hao yu denedım guzel degıl forumda bı konu vardı onuda bulamıyorm yaklasık 6 ay once ındırmısdım o effectı de guzeldı aama bulamıcam sanırım o yuzden ona benzer bısey arıyorum
en sondakı vıdeonun bı ustundekı vıdeo dakı effeck hangı ek ben o effectı kullanıodm da hangı dosyayı ındırıcem _?
- - - Eklendi - - -
bıde o vıdeoyu ızle secenek tusuna basınca acılan pencerede arkada acılan pencerenın golgesı donuyour onun uzantısı effect klasor ıcınde neydı onu sılmem lazım o cok sınır bozucu bısey kurtulus abı o konuda yardımcı olmusdu ama? sen bılıyorumusun aga o hangı fxml dosyasını sılcemızı klasor ıcınden?
yaren_dede
Üye
videonun üstündeki linke tıklarsan efeckti indirebilirsin dostum
diğer sorduğun hakkında fikrim yok uğraşan arkadaşlar var yardımcı olurlar pm atarsan
matchless
Üye
Konu Sahibi
vıdeonun ustndekı lınke tıkladm zaman vıdeonun yuklu oldugu sıte acılıor jın hao v5 ı dıyorsan o degıl bu vıdeodakı effectın adı ne?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cezzbedici3
Üye
jin hao su.ks efektin bir iki hatası olmasa harikulade bi efekt herşeyin illa bi kusuru oluyor
yaren_dede
Üye
dostum videonun üstünde dosya tc yazan linke tıklarsan dosya iner sen hangi linke tıkladında video sitesine ulaştın
matchless
Üye
Konu Sahibi
su vıdeodakı effectın tam adını bulamadım butun effectlerı tek tek denemekdende sıkıldım ıkıdebır telefonu ac kapa.. effect klasor ıcınde bır dosyayı sılıyorduk o secenekler penceresnde arka planda donen pencere golgesı ıptal oluyordu ama neyı sılıyorduk hatrlamıorm...
Cezzbedici3
Üye
N8 imde sadece Eccentric efekt kullanıyordum hiçbi efekt onun üzerine iyi gelmiyordu JinSu.ks sonunda onu ezmeyi başardı
yaren_dede
Üye
dostum o efekti yükledinmi videodaki sanırım jin hao 2ydi 5te arkada dönüş yoktu sanırım
matchless
Üye
Konu Sahibi
jın hao v2 bı deneyeym son kez ınsallah odur
- - - Eklendi - - -
evet effect jın hao 2 ıstedıgım effect bu.. sımdı hangı baba yıgıt su seceneklere bastıgımızda arkada acılan pencerenın donen golgesını sılmek ıcın effect klasoru ıcınden hangı dosyayı sılcegımı bana solıcek?