Vf945 Perfect Rom v3- TR Sizlerle [18.06.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

asimmm

Üye
    Konu Sahibi
Vf945 Perfect Rom v3- TR Sizlerle [18.06.2012]
Rom bana (AsmMndz.) aittir.

Rom backup şeklinde gelecektir,romun kurulum detayı ekte mevcuttur.

Perfect Rom v2'den farkları ;
-Bazı yerlerdeki ingilizce olan yerler artık Türkçe olarak gelecektir.
-Cyanogen ayarlarından kilit ekranı değiştirilmiyordu v3'de bu seçenek mevcuttur.
-Ek olarak bazı uygulamaları dahil ettim roma;

*Dolphin Browser Hd ( Flash desteği olan kullandığım tarayıcı )
*Windows live messenger ( Bilgisayardaki gibi msn'e girebilmek için)
*Flash player
*ICS tema chooser teması
*MusicBox TR ( Müzik indirmeye yarar )
*Advanced Task Killer TR ( Görev yöneticisi görevi görür)
*Root explorer
*Youtube uygulaması ( hata vermiyor,son sürüm)

Romu yeni yükleyecek arkadaşlar için rom hakkında bilgiler vereyim.

-Rom 2.3.7 sürümüdür,cyanogenmod 7 yüklüdür
-Romda overlock desteği mevcut kernel vardır.(En stabil hali: Ayarlar / Cyanogen ayarları / Performans / İşlemci Ayarları / En yüksek frekans 691 Mhz)
-Adreno 200 ve Bravia engine güncellemeleri romda mevcuttur.
-Proximity sensör dahil olarak gelecektir
-Hafıza kartını okumayı hızlandırmaya yönelik fix eklidir.
-Varsayılan klavye olarak swiftkey gelecektir.
-Ücretli uygulamaları ücretsiz indirmek için kullanılan Blackmart uygulaması romda mevcuttur.
-Contact2sim pro uygulaması eklidir ( Telefondaki kişileri sime kopyalamaya yarar,Türkçe çevirisi bana aittir.)
-Orjinal kamera uygulamasında donmalar oluştuğu için Vignette uygulaması eklidir.

tıklayarak indirebilirsiniz

Rar şifresi içinde mevcuttur.Kesinlikle yine soranlar olacaktır.
Şifre : AsmMndz.
Şifre koymamın nedeni;bazı kendini bilmez arkadaşlar müsade istemeden vede alıntı olduğunu belirtmeden başka forum sitelerinde paylaşmış olmasıdır.

[size=medium]NOTLAR :[/size]

* Romu kurduktan sonra romun daha stabil çalışması için Fabrika ayarlarına dönmeyi unutmayın ( Ayarlar / Gizlilik / Fabrika verilerine sıfırla)

* Google Play'de indirme hatası ve telefonu baştan başlattığınızda verilerin gitmemesi için market,google play'e güncellendikten 2,3 dk sonra telefonu baştan başlatın.

* Kesinlikle romu yükledikten sonra yapmayı unutmayın.

[size=medium]Lütfen kurduktan ve inceledikten sonra yorumunuzu bırakınız..[/size]

Başka forum sitelerinde paylaşılacaksa emek hırsızlığı yapılmadan bu sayfa gösterilerek paylaşılmalıdır !

• Beğen
Tepkiler: lbutun ve msezgin

msezgin

Üye
Selam,

Romu az önce kurdum. Görüntü anlamında çok güzel. Performans için bir kaç gün kullanıp editlemem lazım. Ayrıca benim en büyük sıkıntım bunda yok olmuş sanırım. Default Vodafone 945 de üstüne Go Ex launcher yükleyince belirli bir zaman kullandıktan sonra telefonda zil sesi kayboluyordu ve karşı tarafa sesim gitmeyip onun seside gelmiyordu. İlla hard reset gerekiyordu. Şu anlık bir sorun yok.
Beğendiklerim;
1. Telefon Çeviricisi yani dialer çok hoş
2. Google Store 'e geçmek çok güzel, kıl tüy uygulamalara 2.1 de tıkılıp kaldığımdan yükleyemiyordum, iyi oldu.
3. Root explorer'a diyecek yok, el kol ayak yani
4. Müzik indirmeyi kullanmadım ama güzel olacağına eminim.
5. Youtube un uygulamasını bulamadım menüde, HD Doplhin browser'da youtube çok zevkli.

Şimdilik bu kadar. Eline sağlık.

Murat Sezgin
Edit :
Google Store'a giriyor ancak indirme yapmaya çalışınca hata veriyor. Denildiği gibi yeniden başlattım ama sorun devam ediyor.

asimmm

Üye
    Konu Sahibi
Selam,

Romu az önce kurdum. Görüntü anlamında çok güzel. Performans için bir kaç gün kullanıp editlemem lazım. Ayrıca benim en büyük sıkıntım bunda yok olmuş sanırım. Default Vodafone 945 de üstüne Go Ex launcher yükleyince belirli bir zaman kullandıktan sonra telefonda zil sesi kayboluyordu ve karşı tarafa sesim gitmeyip onun seside gelmiyordu. İlla hard reset gerekiyordu. Şu anlık bir sorun yok.
Beğendiklerim;
1. Telefon Çeviricisi yani dialer çok hoş
2. Google Store 'e geçmek çok güzel, kıl tüy uygulamalara 2.1 de tıkılıp kaldığımdan yükleyemiyordum, iyi oldu.
3. Root explorer'a diyecek yok, el kol ayak yani
4. Müzik indirmeyi kullanmadım ama güzel olacağına eminim.
5. Youtube un uygulamasını bulamadım menüde, HD Doplhin browser'da youtube çok zevkli.

Şimdilik bu kadar. Eline sağlık.

Murat Sezgin
Edit :
Google Store'a giriyor ancak indirme yapmaya çalışınca hata veriyor. Denildiği gibi yeniden başlattım ama sorun devam ediyor.

eyw dostum yorum için.fabrika ayarlarına geri dönersen sorunlar çözülecektir

sogut72

Üye
iyi günler.
Rom 2.3.7 sürümüdür,cyanogenmod 7 Yİ orjinal image dosyasına atıp eskileri ile değiştirdim ve o şekilde kurulum yaptım. yukarıda anlatılanlarıda uyguladım ve sorunsuz çalışıyor. güzel ve istediğim gibi oldu. vodafone 945 i olan başka operatörü olanlara tavsiye olunur.
emeğinize sağlık...

efidan77

Üye
bu rom nasıl kurulacak hıc bır sey anlamadım yardımcı olur musunuz bıraz acemiyim

diyar21xp

Üye
Emegine Saglik Diyorum Suan İndirdim Telefona Atacam İnsallah Herşey Anlatildigi Kadar GüzeL'dir Diyorum ..

- - - Eklendi - - -

Anlatım Cok Eksik Normal Rom Yükleme Gibi Olsaydi Daha Bi Güzel Olackadi Yinede Emegine Saglik

googlegibiyim

Üye
kardeşim benim android sürümüm 2.3.6 acaba bi sorun çıkarmı.?

kimene53

Üye
Selam millet rom backuplu geliyor muş nasıl yapacağım bilmiyorum romu yükleyemedim yardımcı olabilir misiniz?

- - - Eklendi - - -

Dostum nasıl yüklediğini zahmet olmazsa bir anlatır mısın?

11111yakup

Üye
yükledikten sonra fabrika ayarlarına döndüm ama açılmadı.kum saati geldi durdu

mathezrap

Üye
theme chooser var mi?

motorcu_01

Üye
kardeşim wifi çalışıyormu bütün romları denedim 2.1 harici hiç birinde wifi çalışmıyor

qoxel32

Üye
ölü link

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Kardeşim linki yenilermisin ?

VolkanGenel

Üye
...

VolkanGenel

Üye
link ölü sanırım yenilermisiniz

VolkanGenel

Üye
...

allideniz

Üye
Birader lütfen acil!! Rica ediyorum linki yeniler misin

hasansen520

Üye
tesekkurler

a.algan

Üye
indirme linkini yenileyebilirmisinz

emso68

emso68

Üye
link ölü kardeşim yenileme imkanı varmı....

Üst Alt