Kararsızım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnDRoMeDa59

Üye
    Konu Sahibi
Kararsızım
Arkadaşlar bn 14 yaşındayım ve HTC one V almaya karar verdim bu kararımı babama söledim babamda bu işten anlayan sormuş sorduğu adam da bu telefon bu çocuğa fazla daha bu yaşta demiş ama bnm tekloji manyağı olduğumu ve teknolojiden çok iyi anladığımı bilmiyor ztn bunu kafama takmadım da şey demiş birde önde görüntülü konuşma kamera sı yok demiş. evt olmadığını biliyordum ama takmamıştım şimdi kafama takıldı. sizce görüntülü konuşma o kadar gerekli mi?

birde ben araştırdım bulamadım yaklaşık bu fiyat aralığında android 4.0 işletim sistemine sahip ve önden kamera sı olan telefonları araştırıp peylaşırsanız sevinirim.

Htc one V yi çok sevmiştim bir kamera için bırakmak istemiyorum fikirlerini bekliyorum. :D

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hacı ne yapacaksın görüntü konuşmayı :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Merhaba kardeşim. Soruna cevap olarak Görüntülü görüşme olsa ne olur olmasa ne olur bi düşünsene kaç tane insan görünütülü görüşme yapıyor ??? Yani kime sorarsan sor gereksiz der benim gözümde ince detay olsa da olur olmasa da olur sırf bunun için o telefondan vazgeçilmez :oke:

AnDRoMeDa59

Üye
    Konu Sahibi
Allah Razı olsun abilerim sağ olun yarın siparişi veriyorum.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ek olarak başka telefon dersen 4.0 lı Neo V var ama ne kadar performanslı dersen ics ile herkes geri gingerbread a döndü :) O telefon gibi performans vereceğinide zannnetmiyorum yeni güncelleme ile yine de seçim senin ama alternatif dersen Sony Ericsson Neo V ;)

- - - Eklendi - - -

Zaten One V nin artılarını saymama gerek yok herhalde teknolojiden anlıyorsan eğer :) Şunu da söyliyim elime alıp inceledim geçişlerde felan kasma yok performans iyi zaten sense arayüzünü anlatmaya kalkmayayım ve ekranına da ilk görüşte biteceğine eminim :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Allah Razı olsun abilerim sağ olun yarın siparişi veriyorum.
ver kardeşim bence pişman olmazsın.. ben şunu farkettim ki androidi en iyi tellere uyarlayabilen bence Htc. ve htc one serisi ile bulundu yere çok sağlam bastı.. sense arayüzü süper bişey sakın cayma derim.. eğer içinde sindiyse başka şeylerle kararsız kalma derim.. hiç kafanı bulandırma.. çok doğru bir seçim yapmışsın.. benimde gözüm One X te.. umarım yakın zamanda bende istediğim bu teli alırım.. şimdiden hayırlı olsun. ve alırsan doğruu seçim yaparsın derim ( tabiki bu benim şahsi fikrim !!!! ) ..

AnDRoMeDa59

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu aldım şuan babamın iş yerinde babam eve gelirken getirecek çok heyecanlıyım ilginiz için teşekkürler. Konuyu açtıktan 2 dakika sonra cevap gelmesi gerçekten muhteşem sağ olun.

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Telefonu aldım şuan babamın iş yerinde babam eve gelirken getirecek çok heyecanlıyım ilginiz için teşekkürler. Konuyu açtıktan 2 dakika sonra cevap gelmesi gerçekten muhteşem sağ olun.
Duyarlı arkadaşlar olduğu sürece cevap gelir ve bu insanların açık olduğu zamana denk gelmen önemliydi geldin ve direk cevap verildi :) Hayırlı olsun :)

• Beğen
n000k

n000k

Üye
elimizden geldiğince ve fikrimiz olduğu sürece paylaşırız kardeşim öenmli olan fikirleri paylaşmak. kabul ettirmek değil.. fanlığa da gerek yok.. hadi hayırlısı güle güle kullan.. :)

AnDRoMeDa59

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

Shadowman07

Shadowman07

Üye
görüntülü konuşmayı adam akıllı bi kere kullanmamışımdır bence gereksiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt